Monteur

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Zoetermeer - Bleiswijk (HUB) (45
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Boels pitstop
Als monteur vanuit onze vestiging in Zoetermeer - Bleiswijk is geen dag hetzelfde. Samen met jouw collega’s ben jij verantwoordelijk voor het verrichten van onderhoud en reparaties aan het volledige Boels Assortiment. De machines van Boels zijn zeer divers, denk aan hoogwerkers, stoomaggregaten maar ook aan machines op het gebied van grondverzet. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat de machine naar behoren werkt en zo snel mogelijk klaar is voor de verhuur.

 

Op basis van de dagelijkse planning weet jij welke machines jij die dag moet gaan inspecteren, keuren of onderhouden. Tijdens een controle kom jij erachter dat een machine niet helemaal lekker loopt en jij weet dan ook als geen ander waar je moet gaan zoeken. Je hebt het probleem gevonden en gerepareerd en nu kom het leuke gedeelte. Je mag de machine gaan testen. Kortom; een veelzijdige baan als monteur in een prachtige regio waar jij in aanraking komt met grote én kleine machines!
 

Klinkt toch als een geweldige uitdaging? Jouw nieuwe collega Benjamin Telkamp werkt al 4 jaar bij Boels en zegt het volgende: Als servicemonteur heb ik een mooie afwisselende baan met veel vrijheid maar ook verantwoordelijkheden. In mijn dagelijkse werk probeer ik naast het werk aan grote machines ook de filiaal monteurs naar een hoger niveau te coachen. Daarnaast kan ik ook terugvallen op de fijne collega servicemonteurs in ons team. Ik hoop je snel te ontmoeten!

 

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Jij komt als monteur te werken in Zoetermeer binnen een team dat bestaat uit enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. Denk hierbij aan transport, technische dienst en terreinmedewerkers. Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Klinkt gezellig toch!


Het Oranje team en jij
Stressbestendig en technisch onderlegd: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast ook als servicemonteur de beste te worden, heb je:

 • Een relevante technische opleiding afgerond
 • Technisch een brede bagage: je hebt gevoel voor mechanica én een basiskennis elektrotechniek en je bent in staat om snel elektrische storingen op te lossen met behulp van info uit bedieningspanelen, motorsturingen en elektrische schema’s
 • Kwaliteit hoog in het vaandel staan
 • Een hands- on mentaliteit, storingsdienst is geen probleem!


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als servicemonteur, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.095, - en € 3.450, - op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Zoetermeer
 • Naast interne trainingen, biedt Boels jou de mogelijkheid om een erkende mbo-opleiding te volgen
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Boelseye!
Is deze vacature van servicemonteur in Zoetermeer een schot in de roos? Upload nu je cv. Toch nog een vraag? Mijn naam is Mike Vugts en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06 381 909 44.  Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via