Compensation & Benefits Manager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO+
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied HR

Dit is de rol

Wat ga je doen?

Als Compensation & Benefits Manager lever jij een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van onze internationale compensation en benefits (C&B) processen om hiermee de Employee Value Proposition (EVP) van Boels hoog te houden.  

In deze rol ben je werkzaam vanuit het hoofdkantoor in Sittard en voornamelijk gericht op Nederland, maar daarnaast ondersteun je de HR Country leads in de diverse Europese landen waar Boels actief is om de C&B ontwikkelingen in de landen te implementeren. Jij stuurt aan en ondersteunt actief bij de internationale C&B agenda voor focus en continue verbetering. Tevens ondersteun je bij het definiëren van hiaten in de EVP van Boels in elk land, hoe deze hiaten te dichten en zorgt voor de directe betrokkenheid van hoger management hierbij.

Jij bent en blijft op de hoogte van de laatste C&B ontwikkelingen en beoordeelt deze voor gebruik binnen Boels. Om benchmarks te definiëren voer jij marktonderzoek uit en neem je deel aan enquêtes en benchmarkstudies. Je bewaakt de functiewaardering en –classificatie en neemt de business en HR mee in deze methodologie. Tevens implementeer en onderhoud jij de beloningsrichtlijnen en salarisschalen en bent in de lead bij de jaarlijkse salarisronde en ondersteunt in het proces van de bonusprogramma’s. Relevante zaken voor de andere landen breng je over de grens. Naast deze interne verantwoordelijkheden ben je ook extern het aanspreekpunt, bijvoorbeeld met betrekking tot contractmanagement met leveranciers van pensioenen en verzekeringen.

Kortom, een veelzijdige en uitdagende functie voor een zelfstarter die goed in staat is te werken met meerdere prioriteiten en bedreven is in stakeholdermanagement. Je werkt vanuit ons hoofdkantoor in Sittard en in deze functie kun je ook deels thuiswerken.

De Boels-Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie!

Het team HR Services in Sittard waar jij bij kan horen als Compensation & Benefits Manager bestaat uit 23 collega’s. Jij rapporteert aan de Manager HR Services. Het centrale team dat onze HR processen, systemen en beleid bewaakt en optimaliseert en daarmee onze Employee Experience iedere dag positief beïnvloedt. Een energiek en divers team, waar hard gewerkt gewordt, maar ook weten hoe ze plezier maken. Dit klinkt toch als een leuke werksfeer?

Jouw profiel

Analytisch en gestructureerd; jij bent het en daarom pas jij binnen ons oranje team. Om daarnaast de beste te worden als Compensation & Benefits Manager bij Boels, neem je het volgende mee:

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding in de richting van bedrijfskunde, HR, economie, of aanverwant;
 • Minimaal 8 jaar ervaring in Human Resources waarvan zeker 5 jaar recente zelfstandige ervaring in Compensation & Benefits in een internationale omgeving;
 • Aantoonbare kennis van arbeidsrecht, salarisschalen, functiewaardering en beleidsvorming op dit gebied;
 • Expertise in data analyse en hands-on ervaring met kwantitatief en kwalitatief onderzoek;
 • Sterke persoonlijkheid en zakelijk inzicht – jij weet verschillende stakeholders binnen het bedrijf te vinden en invloed uit te oefenen;
 • Vloeiende beheersing van Nederlands en Engels.

Wat we bieden

Als je ons komt versterken als Compensation & Benefits Manager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard en wanneer je gedeeltelijk thuiswerkt, ontvang je daar een aangepaste vergoeding voor
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Solliciteren

Is deze vacature van Compensation & Benefits Manager in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord telefonisch of via WhatsApp op 06-4108 5663. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via