Accountmanager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Zwolle - Voorst C (3)
 • Vakgebied Commercieel

Dit is de rol

Boels pitstop
Boels Rental is één van de meest gerenommeerde verhuurbedrijven in Europa als het gaat om de verhuur van machines, gereedschappen, units en equipment. Binnen onze organisatie én enthousiaste team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega in de functie van accountmanager. Door middel van het aanbieden van nieuwe producten en diensten hebben we een sterke groei ambitie voor de komende jaren binnen onze bestaande en nieuwe klanten.


Omdat Boels Rental groeit is er ruimte ontstaan voor een nieuwe collega in de rol van Accountmanager waarin jij continue bouwt aan de relatie tussen jouw klanten en Boels. In deze rol werk jij nauw samen met jouw collega Key Accountmanager die jij ondersteunt bij het relatiebeheer én verder uitbouwen van onze grootste klanten. Daar waar de Key accountmanager de afspraken op landelijk niveau maakt ben jij de verantwoordelijke accountmanager én aanspreekpunt op district niveau. Dit betekent dat jij ervoor zorgt dat de gemaakte afspraken omtrent het aanbieden van ons assortiment én diensten gedeeld worden met de collega’s en informeer jij hen omtrent aankomende projecten op regionaal niveau. Tevens ben je gedurende bouwprojecten van jou klanten adviserend aan de area accountmanager Boels om het project succesvol te laten verlopen.
 

Als accountmanager bij Boels bouw jij continue aan jouw in- & externe netwerk, ben jij een volwaardig gesprekspartner en ben jij in staat om grote klanten en de DMU’s in kaart te brengen.
Vanuit jouw functie als accountmanager schakel jij met verschillende stakeholders bij jouw klanten en voer jij regelmatig overleg met verschillende afdelingen op operationeel, strategisch en tactisch niveau.

Als accountmanager bij Boels heb jij een zelfstandige rol waarin jij nauw met jouw collega’s samenwerkt als echte teamplayer! Jij gaat aan de slag in regio Noord (Groningen / Friesland / Drenthe / Overijssel en Gelderland) wat betekent dat jij veel onderweg bent en dus veel van Nederland gaat ontdekken!  Tijdens de periodieke salesmeetings en areameetings is jouw input over je klanten en projecten van wezenlijk belang voor het district.   

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie.

Het oranje team en jij
Flexibel in aanpak en volwaardig gesprekspartner op alle niveaus; jij kan het én bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als accountmanager in regio Noord bij Boels de beste te worden, heb je:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Een nieuwsgierige instelling, jij verbind mensen in- & extern en denkt in nieuwe mogelijkheden en kansen ;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Minimaal 3 jaar relevante commerciële ervaring in B2B omgeving, ervaring met grote opdrachtgevers binnen de bouw / aannemerij is een eis voor deze rol;
 • Een woonlocatie in de regio Noord en geen problemen met reizen in de regio.

 

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als accountmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.874,- en € 4.106,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling;
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen);
 • In deze rol krijg je de beschikking over een leaseauto, laptop en smartphone
 • Diverse interne trainingen;
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van accountmanager in de regio Noord (standplaats Zwolle) een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Mijn naam is Mariëlle Boer en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0628757591. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via