Hulpkracht verkoper

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 4 uur
 • Opleidingsniveau Geen vereiste
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Nieuwerkerk ad IJsel
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Boels Pitstop

Kom jij als hulkracht ons Boels team in Nieuwerkerk aan den IJssel versterken? Als hulpkracht verkoper bij Boels ziet geen dag hetzelfde uit. Op zaterdagochtend start jij samen met je collega’s het filiaal in Nieuwerkerk aan den IJssel op. Gedurende de hele dag lopen er klanten binnen die graag jouw advies willen over de machines die zij nodig hebben. Vanwege ons zeer grote verhuurassortiment kan dit verschillen van een zaagmachine tot een hoogwerker. Geen zorgen als jij de technische affiniteit meebrengt dan leren wij jou al onze machines kennen zodat jij de klant kan voorzien van het beste verhuur advies.

 

Tijdens het gehele verhuurproces denk jij aan het belang van de klant, dit betekent dat jij als hulkracht verkoper goed luistert naar de wensen van de klant en hier goed op kan inspelen. Verder ben je van A tot Z verantwoordelijk dat alles perfect wordt geregeld. De dag biedt veel afwisseling, want je bent mailtjes en telefoontjes aan het beantwoorden, dan ben je offertes aan het opstellen, terwijl je op een ander moment iemand in het filiaal te woord staat of licht onderhoud aan het verrichten bent aan machines. En samen met je collega’s in Nieuwerkerk aan den IJssel zorg je er voor dat het filiaal een goede uitstraling heeft.

 

De Boels Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Het team waarin jij komt te werken als hulpkracht verkoper bestaat uit verschillende functies. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.
 

Het oranje team en jij

Zelfstandig werken en prioriteiten stellen: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als hulpkracht verkoper de beste te worden, ben je:

 • Beschikbaar op zaterdagochtend van 8.00 uur tot 13.30 uur en in overleg een aantal uur doordeweeks;
 • Bereid om in de vakanties extra te werken;
 • Heb je een rijbewijs B (geen pré).

 

Je krijgt een heleBoels

Als je bij ons komt werken als hulpkracht verkoper, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden wat een mooie bijdrage kan zijn voor een toekomstige mogelijkheden ontvang je bij Boels:

 • Een uurloon hoger dan het minimumloon;

Leeftijd

Uurloon

All-in uurloon*

18 jaar

€5,89

€6,96

19 jaar

€7,97

€9,28

20 jaar

€9,96

€11,59

21 jaar of ouder

€10,67

€12,42

*Uurloon inclusief vakantiegeld en verlofdagen

 • Reiskosten vergoeding naar Nieuwerkerk aan den IJssel;
 • Speciale Boels-kortingen op kleding, gadgets en andere elektronica, een voordelige ziektekostenverzekering en huren met forse personeelskorting;
 • Uitstekende doorgroeimogelijkheden.

 

Boelseye!

Is deze flexibele bijbaan als hulpkracht verkoper in Nieuwerkerk aan den IJssel een schot in de roos? Solliciteer direct via de button dan nodigen wij jou graag uit voor een gesprek en een rondleiding. Toch nog een vraag? Mijn naam is Paul Reinartz en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06 11388109. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via