Teamlead Accounting

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard
 • Vakgebied Finance

Dit is de rol

Wat ga je doen

In deze rol als Teamleider Accounting stuur je 7 Assistent Accountants aan. Je stuurt en motiveert het team in de dagelijkse werkzaamheden en helpt de teamleden om zich te verbeteren en om de boekhoudkundige normen na te leven. Jij zorgt voor een efficiënte, volledige, accurate en tijdige verwerking van de kas- en bankverrichtingen, en diverse filiaalprocessen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de maandelijkse rapportages en het implementeren en uitvoeren van controles op basis van het Internal Control Framework. Tevens analyseer je tussenrekeningen en wikkel jij debiteur/crediteur onderwerpen af. Je stuurt op samenwerking binnen het team en tussen de andere financiële teams binnen het Financial Shared Service Center en daarbuiten.

Jij bent proactief en sterk gedreven om efficiëntie te verhogen door procesoptimalisatie en systeemaanpassingen en voert in dit kader projecten uit om dit te realiseren. Vanuit jouw enthousiasme motiveer je jouw team om ook ideeën aan te dragen om werkprocessen te verbeteren.

Als Teamleider Accounting werk je vanuit ons hoofdkantoor in Sittard en in deze functie kun je ook deels thuiswerken.


De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit 28 collega’s in verschillende disciplines. Je komt thuis in het Financial Accounting team, onderdeel van het Financial Shared Service Center in Sittard. De sfeer is altijd goed, je collega's zijn experts op hun gebied en kijken uit naar jouw versterking. Klinkt dat niet als een mooie uitdaging?


Jouw profiel

Hands-on en detail georiënteerd; jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast als Teamleider Accounting de beste te worden bij Boels in Sittard, beschik je over het volgende: 

 • HBO/WO opleiding in accounting, bedrijfseconomie of andere financiële richting
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een finance gerelateerde functie in een internationale omgeving
 • Uitstekende leidinggevende vaardigheden, in staat om teamleden ter plaatse en op afstand aan te sturen/ coachen
 • Ervaring in SAP, ervaring met Insphire is een plus
 • Kennis van Dutch GAAP en IFRS
 • Communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een plus


Wat wij bieden

Als je bij ons komt werken als Teamleider Accounting in Sittard, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een markt conform salaris ( plus bonus) dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past
 • 28 verlofdagen per jaar (en de mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Pensioenregeling, laptop, smartphone, reiskostenvergoeding en mogelijke thuiswerkvergoeding
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Bij de selectie willen we ook vooral je ambities ervaren en bespreken op welke wijze een carrière bij Boels zich voor jou kan ontwikkelen. We hopen je namelijk voor de lange termijn bij Boels te mogen verwelkomen en dus niet alleen een baan aanbieden maar meer nog een carrière met alle ondersteuning die daar bij hoort.


Solliciteren

Is deze vacature van Teamleider Accounting in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Neem dan contact op met Marielle Boer telefonisch of via Whatsapp op 06 2875 7591. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via