Senior Accountmanager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Rotterdam-Europoort; Industrial
 • Vakgebied Commercieel

Dit is de rol

Boels pitstop
Boels Industrial is de specialist binnen Boels die zich richt op zwaardere industrieën zoals (Petro)chemie, scheepswerven, tankbouw en metaal industrie. Hiervoor leveren we een totaalpakket bestaande uit producten en diensten op het gebied van o.a. tijdelijke licht-, lucht-, en stroomvoorzieningen, lasmachines, gereedschappen en hef- en hijsmiddelen. Verhuur op dagelijkse basis maar ook tijdens grootschalige nieuw- en verbouwprojecten waarbij veiligheid, betrouwbaarheid, essentieel zijn voor ons succes. Naast industriële producten leveren we producten uit het gehele Boels aanbod (cross-sell), waardoor we een “One-stop” worden voor onze klanten. Met nieuwe producten en diensten en een het breedste assortiment hebben we een sterke groei ambitie voor de komende jaren binnen onze bestaande en nieuwe klanten.


In jouw rol maak je onderdeel uit van een hecht team die net als jij een sterke focus hebben op het bewerkstelligen van groei. Dagelijks heb jij persoonlijk contact met je contactpersonen binnen de (Petro)chemie, scheepwerven, tankbouw, en metaal industriebouw. Vanuit deze contacten maak jij de offertes en, in samenwerking met je collega’s en ben jij proactief bezig met het binnenhalen van de deal. Kortom; een afwisselende rol als accountmanager waarin jij jouw creativiteit optimaal kan inzetten en zowel externe als interne verbindingen tot stand kan brengen en kan onderhouden binnen een ambitieuze, internationaal georiënteerde organisatie!

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

 

Je komt terecht in een leuk team bestaande uit een Salesmanager, collega accountmanagers en een ervaren binnendienst. Dit team heeft veel ervaring binnen de industrie en een passie voor het vak. Binnen het team komt men op voor elkaar en werkt iedereen nauw met elkaar samen. 

Het oranje team en jij

Flexibel in aanpak en volwaardig gesprekspartner op alle niveaus; jij kan het én bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als accountmanager in regio Rotterdam de beste te worden, heb je:

 • Hbo werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding (sales of accountmanagement is een pre);
 • Minimaal 5 tot 8 jaar ervaring in B2B (ervaring in de industrie is een pre);
 • Je bent nieuwsgierig, verbindt mensen intern en extern en denkt in nieuwe mogelijkheden en kansen;
 • Je kan op alle niveaus binnen een bedrijf schakelen en je verhaal aan passen;
 • Affiniteit met techniek en industrie en geen 9-5 mentaliteit.

 

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als accountmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.874,- en € 4.106,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling;
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen);
 • Een laptop, telefoon en auto van de zaak zodat jij je werk goed kan uitvoeren in de omgeving van Rotterdam;
 • Diverse interne technische & sales trainingen;
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van accountmanager in Rotterdam een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Mijn naam is Paul Reinartz en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06 11388109. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via