Verkoper (fulltime / parttime)

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Ede
 • Vakgebied Commercieel

Dit is de rol

Boels pitstop
Bij Boels richten wij ons op de verhuur van machines aan particuliere én zakelijke klanten. Zowel voor klein materiaal als grote machines kunnen klanten bij ons terecht. Dagelijks maken wij het verschil door middel van het aanbieden van optimale service waarbij de klantwens voorop staat!

Voor ons filiaal te Ede zijn wij op zoek naar een leuke, enthousiaste en positief ingestelde collega die samen met het team onze klanten te woord kan staan, van advies kan voorzien en alles voor hen kan inregelen. Als verkoper heb jij een afwisselende functie, in de ochtend start jij samen met de collega’s het filiaal op en zorg jij ervoor dat alles er netjes bijstaat. Gedurende de dag lopen er klanten binnen die bijvoorbeeld advies nodig hebben over het gebruik van onze machines. Omdat wij jou opleiden tot specialist ken jij de machines van binnen en buiten zodat jij de klant kunt helpen. Als verkoper maak jij ook prijsafspraken en verzorg jij de bijbehorende administratie.

Als de machines retour komen controleer jij deze en zorg jij voor een adequate administratieve afhandeling maar ook dat de klant tevreden de deur uitgaat.

Verder ben je van A tot Z verantwoordelijk dat alles perfect wordt geregeld. Je bent mailtjes en telefoontjes aan het beantwoorden, dan ben je offertes aan het opstellen, terwijl je op een ander moment iemand in het filiaal te woord staat.

Kortom; een afwisselende functie op ons filiaal te Ede waarbij jij onderdeel uitmaakt van ons oranje TEAM!


De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!
Het team waarin jij komt te werken in Ede bestaat uit verschillende functies. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant zo optimaal mogelijk kunnen bedienen.

Het oranje team en jij
Zelfstandig werken en flexibel: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team. Boels zoekt zowel parttimers als fulltimers. Dat betekent bij ons: minimaal een contract van 24 uur per week tot maximaal 40 uur per week. Om daarnaast ook als verkoper de beste te worden, heb je:

 • Een sterke affiniteit met techniek, door werkervaring of hobby, aangevuld met MBO werk- en/of denkniveau;
 • Enkele jaren relevante werkervaring;
 • Een servicegerichte instelling en ben je altijd behulpzaam naar je klanten;
 • Een hands- on mentaliteit.


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als verkoper dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up to date blijven ontvang je bij Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.034,- en € 2.905,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling;
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen);
 • Reiskostenvergoeding richting Ede;
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van parttime of fulltime verkoper in Ede een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Sarina van den Ancker en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-18414812. Hoor ik snel wat van je?

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via