Customer Service Medewerker Franstalig

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 125
 • Vakgebied Commercieel

Dit is de rol

Wat ga je doen

Hoe belangrijk is de rol van Customer Service Medewerker Franstalig bij Boels? Extrêmement important! ‘Klant adviseur’, ‘callcenter medewerker’, ‘klantenservice medewerker’. Hoe jij het ook noemt, jij helpt de klanten door het best passende advies! Je begrijpt je klant als geen ander en kwaliteit hebben we hoog in het vaandel staan: daarom haal jij alles uit de kast om jouw klant te helpen.

Als Customer service medewerker Franstalig bij Boels in Sittard is geen dag hetzelfde: je beantwoordt vragen van klanten, geeft advies over het beste product om te huren, je verstuurt offertes en reserveringen per mail, verzorgt de juiste rapportages, helpt de klant op weg binnen My Boels. Het ene moment heb je een gesprek met een van de grootste bouwbedrijven van Nederland en het ander moment belt een particuliere klant omdat zijn kelder is ondergelopen en passend en snel advies nodig heeft. Jij gooit al je charmes in de strijd om ervoor te zorgen dat jouw klant het juiste product binnen het juiste tijdsbestek ontvangt. Dit klinkt toch als muziek in je oren!

Je hebt niet alleen contact met onze externe klanten maar zeer zeker ook intensief contact met je collega’s in het veld zoals onze accountmanagers, collega’s in de filialen, key accountmanagers en areamanagers - en dat is niet alleen in België maar de hele Benelux! Je werkt op het Customer Care Center (CCC) in Sittard, maar in deze functie kun je ook deels thuiswerken.

De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!
L'équipe orange in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit zeer enthousiaste collega’s die onze klanten uit de Benelux zo goed mogelijk van A tot Z ondersteunen. Het team bestaat uit diverse collega’s die niet alleen voor de klant klaarstaan maar ook voor elkaar. Je gaat onderdeel uitmaken van 1 van de 3 teams met een leuke senior en manager. Zij zullen het beste in je naar boven halen zodat jij kan excelleren. Of je nu thuis werkt of op ons kantoor: we staan altijd met elkaar in verbinding en helpen elkaar.

Het oranje team en jij

Wil je de Customer Experience overtreffen? Zit klantenservice in je bloed? Dit ben jij en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Customer Service Medewerker Franstalig de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Minimaal Mbo werk-en-denkniveau
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Franse taal, Engels is mooi meegenomen
 • Een passie voor commercie en ervaring in een customer service omgeving met administratieve werkzaamheden
 • Niet geheel onbelangrijk: je bent nauwkeurig en betrouwbaar, flexibel, klantgericht en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Onze werktijden tijden zijn tussen 0700 uur en 1730 uur. Bij toerbeurt wordt je ingepland voor een zaterdagochtend van 0800 uur tot 1230 uur of een bereikbaarheidsdienst (24/7).

Wat wij bieden
Als je ons komt versterken als Customer Service Medewerker Franstalig dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.034,- en € 2.905,- bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard en wanneer je gedeeltelijk thuiswerkt, ontvang je daar een aangepaste vergoeding voor
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Boelseye!

Is deze vacature van Customer Service Medewerker Franstalig in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Stephan en ik geef graag antwoord telefonisch of via WhatsApp op 06-4384 2960. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via