Teammanager ERP

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32-40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Philipsterrein
 • Vakgebied IT

Dit is de rol

Wat ga je doen?

Als Teammanager ERP kom je te werken in Sittard en geef je leiding aan het ERP Team (Insphire). Het team bestaat momenteel uit zeven medewerkers. Je begeleidt je medewerkers in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling en je daagt ze uit om het beste uit zichzelf en elkaar te halen. Samen met jouw team zorg je ervoor dat alle ERP systemen goed functioneren. Vanuit projecten komen verander- en aanpassingsverzoeken. Met jouw team ga je op zoek naar een goede bijpassende oplossing binnen het ERP pakket. Je werkt als manager samen met diverse IT-afdelingen zoals IT-project managers, Business Analisten en Applicatie specialisten. We staan in continu contact met onze leverancier en werken samen om diverse extra functionaliteiten ontwikkeld en geïmplementeerd te krijgen.

Verder houd je je dagelijks bezig met incident- & change proces en de resource planning binnen het ERP Team. Jij bent constant op zoek met je team naar de juiste inrichting binnen het ERP-pakket op basis van de vraag vanuit de business. Die oplossingen zoek je zowel in de ERP applicatie als in de mobiele applicatie. Daarnaast zoek jij als manager naar oplossingen om processen meer LEAN te maken. Ook beoordeel je change requests t.a.v. het ERP pakket. Ook organiseren en bewaken van de testen scenario’s van bestaande en nieuwe functionaliteiten horen bij jouw job.

De Boels Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie!
Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit  enthousiaste collega’s in verschillende rollen. Je maakt onderdeel uit van het IT Operations Team en je rapporteert aan de Head of Service Delivery & IT Operations. Je werkt nauw samen met de andere Teammanagers binnen de IT Afdeling. In dit team ligt de nadruk op het verder automatiseren en digitaliseren van de organisatie, voor zowel de verhuur business units als ook de ondersteunende afdelingen. Het Service Delivery & IT Operations team bestaat uit ongeveer 30 personen die samen werken maar het ook leuk vinden om af en toe een wandeling samen te maken in de pauze en even te kletsen over het weekend bij de koffieautomaat. Klinkt gezellig toch!

Jouw profiel

Je hebt een HBO werk- en denkniveau en je hebt ervaring als leidinggevende, bij voorkeur binnen een IT/ERP afdeling. Om daarnaast ook als Teammanager ERP de beste worden bij Boels heb je:

 • Je hebt minimaal 5 jaar ERP ervaring (bijv Exact, Navision, Unit4, etc.)
 • Je hebt een goede kennis van ITIL;
 • Je bent klantgericht, je hebt een positieve instelling en je bent communicatief vaardig;
 • Basis SQL-kennis en/of Crystal reports is een pre
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal (Duits is een pré).

Wat we bieden

Als je ons komt versterken als Teammanager ERP, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 4.377,- en € 6.253,- bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard en wanneer je gedeeltelijk thuiswerkt, ontvang je daar een aangepaste vergoeding voor.
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Solliciteren!
Is deze vacature van Teammanager ERP in Sittard een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? 
Mijn naam is Stephan en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-4384 2960. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via