Flexibele bijbaan als verkoper

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 4-20 uur
 • Opleidingsniveau Geen vereiste
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Rotterdam - Noord
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Boels pitstop
Dit is niet zomaar een parttime baan. Dit is een functie al parttime verkoper binnen de grote oranje Boels familie! Kom jij op zaterdagochtend ons team in Rotterdam versterken? Nadat je zorgvuldig bent ingewerkt door je collega's, wordt je losgelaten op de verhuurbalie om de klanten te helpen met het huren van materiaal voor hun bouwprojecten en doe-het-zelf in huis. Binnen de kortste keren weet jij het verschil tussen een breekhamer en een boorhamer. De klanten zullen zich immers tot jou wenden voor advies en aanbevelingen! Wij hebben voor onze klanten een breed scala aan duurzame producten en alternatieven te huur. Want ook Boels werkt aan een schonere, duurzamere toekomst! Naast het adviseren van onze klanten, ga je aan de slag met de computer en telefoon om de apparatuur te verhuren en de teruggave ervan te registreren.  Zo vliegt de zaterdagochtend snel voorbij, met hard werken en veel lachen met je collega's. Je zorgt ervoor dat het filiaal in Rotterdam opgeruimd en wel klaar staat als de fulltimers op maandagochtend binnenkomen en dan sluit je samen het filiaal in Rotterdam om 12:30 uur af. Het weekend begint hier! Snuffelen in de winkels, naar het café, tv kijken, naar de gym; de keuze is aan jou! Klinkt als jouw bijbaan, nietwaar?

 


De Boels-Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Het oranje team in Rotterdam bestaat uit veel enthousiaste collega’s die graag met je willen samenwerken. Kom je mee?

 

Het oranje team en jij

‘Goed met mensen om kunnen gaan’ ‘Echt willen helpen’. Misschien heb je in de horeca of retail gewerkt of interesse in techniek? Dat maakt je geschikt voor deze verkoper bijbaan in Rotterdam. Daarnaast:

 

 • Werk je minimaal op zaterdagochtend van 8.00 tot 12.30 uur
 • Ben je in de vakanties extra uren beschikbaar en doordeweeks flexibel over extra uren te werken

 

Je krijgt een heleBoels

Nadat je zorgvuldig bent ingewerkt door je collega’s, ken jij onze producten en systemen van voor tot achter. Wil je een training heftruck rijden volgen? Geen probleem. Verder kun je van een bijbaan als verkoper bij Boels verwachten:

 

 • Een uurloon hoger dan het minimumloon;

Leeftijd             Uurloon -  All-in uurloon

 

18                    €   6,08        € 7,05

19                    €   8,11        € 9,41

20                    € 10,14      € 11,76

21                    € 10,67      € 12,42

*Uurloon inclusief vakantiegeld en verlofdagen

 • Reiskosten vergoeding naar Rijswijk;
 • Speciale Boels-kortingen op kleding, gadgets en andere elektronica, een voordelige ziektekostenverzekering en huren met forse personeelskorting;
 • Uitstekende doorgroeimogelijkheden.

 

Boelseye!

Is deze verkoper bijbaan in Rotterdam een schot in de roos? Solliciteer direct via de button.  Toch nog een vraag? Mijn naam is Paul Reinartz en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06 11388109. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via