Monteur

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau Geen vereiste
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Houten; Site Accommodation
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Boels pitstop
Als montagemedewerker (parttime of fulltime) kom jij te werken op de afdeling Boels Unitverhuur in Houten, waar we gespecialiseerd zijn in het leveren van maatwerk oplossingen voor opdrachtgevers in heel Nederland. Wij werken met opdrachtgevers uit onder andere de bouw & Installatie, Industrie, events, onderwijs en de zorg. Middels onze modulaire units is geen enkel huisvestingsvraagstuk te moeilijk en kunnen wij elke opdrachtgever voorzien van een passende tijdelijke oplossing. Belangrijke speerpunten voor Boels Unitverhuur zijn snelheid, flexibiliteit, kwaliteit en maatwerk. Hierdoor voorzien wij onze klanten binnen ‘no time’ van flexibele kantoorruimten, schaftruimten, omkleedruimten, vergaderruimten en sanitaire ruimten inclusief het benodigde inventaris.

 

Als montagemedewerker (parttime of fulltime)  maak jij deel uit van het productieteam welke dagelijks diverse units op maat maakt op basis van de wensen van de klant. Dit betekent dat jij de wanden van de units monteert/demonteert, deuren inhangt, elektra aansluit of werkzaamheden verricht aan de sanitaire voorzieningen. Naast het leveren van maatwerk ben je als montagemedewerker ook verantwoordelijk voor het verrichten van herstelwerkzaamheden en kan het zijn dat jij werkzaamheden op locatie moet verrichten bij de klant. Vind jij het leuk om een zeer divers takenpakket te hebben, heb jij technisch inzicht en kan jij bouwtekeningen lezen? Dan is dit de functie voor jou!

 

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Jij komt als montagemedewerker te werken in Houten een team dat bestaat uit enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. Denk hierbij aan transport, technische dienst, planning en terreinmedewerkers. Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Klinkt gezellig toch!

 

Het Oranje team en jij
Stressbesteding en flexibel; jij hebt/bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Boels zoekt zowel parttime als fulltime medewerkers. Om daarnaast ook als montagemedewerker de beste te worden, heb je:

 • Technische inzicht/vaardigheden door middel van een opleiding of relevante werkervaring

 • 1-3 jaar relevante werkervaring als bijvoorbeeld stand-bouwer, timmerman, klusjesman of vergelijkbaar

 • Een flexibele en klantgerichte houding en je werkt graag samen in een team

 • Geen probleem met fysiek zwaar werk

 

Je krijgt een HeleBoels

Als je bij ons komt werken als monteur, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.034,- en € 3.050,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling

 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)

 • Reiskostenvergoeding richting Houten

 • Naast interne trainingen, biedt Boels jou de mogelijkheid om een erkende mbo-opleiding te volgen

 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness

 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Boelseye!
Is deze vacature van monteur in Houten een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Paul Reinartz en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-11388109. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via