Hulpkracht filiaalmedewerker

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 4-20 uur
 • Opleidingsniveau LBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Tiel (11A)
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Boels pitstop

Wanneer je bij ons Boels filiaal in Tiel aan de slag gaat in deze flexibele bijbaan als hulpkracht filiaalmedewerkerziet geen dag hetzelfde uit. Elke zaterdag ochtend ben je bij ons van de partij. Samen met je collega’s start je om 8.00 uur het filiaal op. Je kijkt in het systeem welke machines vandaag worden opgehaald en start met het klaar zetten van de bestellingen. Door de dag heen lopen verschillende klanten het filiaal binnen. Je helpt hen met vragen en bekijkt samen welke materialen zij het beste kunnen gebruiken voor hun klus. Wanneer de juiste machines en materialen bij elkaar gezocht stemmen jullie af voor hou lang de spullen worden gehuurd en vervolgens stel je een verhuurcontract op tussen de klant en Boels. Wanneer machines terug worden gebracht check je of ze nog helemaal naar behoren werken en verricht je lichte onderhoudswerkzaamheden. Je zorgt ervoor dat alles weer op en top klaar kan worden gezet voor de volgende klant van het filiaal in Tiel.

Daarnaast zorg je er in deze flexibele bijbaan als verkoper samen met je collega’s voor dat het filiaal helemaal op orde is en klanten niet te lang hoeven te wachten. Samen zorgen jullie ervoor dat de klant tevreden de deur uit loopt.

 

 De Boels-Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

 

Het oranje team en jij

‘Zelfstandig werken, prioriteiten stellen’: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast in deze flexibele bijbaan als hulpkracht filiaalmedewerkerbij Boels in Tiel de beste te worden:

 • Ben je op zaterdag ochtend (van 8.00 tot 12.30 uur) en in overleg een aantal uur doordeweeks beschikbaar;
 • Wil je in de vakanties extra werken;
 • Ben je sociaal, flexibel en hou je van afwisseling.

 

Je krijgt een heleBoels

Als je ons komt versterken in Tiel, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van deze bijbaan als hulpkracht filiaalmedewerker bij Boels:

 • Een uurloon boven het minimum loon;

Leeftijd

Uurloon -Exclusief

Uurloon - Inclusief

16

4,01

4,66

17

5,07

5,90

18

6,08

7,05

19

8,11

9,41

20

10,14

11,76

21

10,67

12,42

*Uurloon inclusief vakantiegeld en verlofdagen

 

 • Reiskosten vergoeding naar Tiel;
 • Speciale Boels-kortingen op kleding, gadgets en andere elektronica, een voordelige ziektekostenverzekering en huren met forse personeelskorting;
 • Uitstekende doorgroeimogelijkheden.

 

 

Boelseye!

Is deze flexibele bijbaan als hulpkracht filiaalmedewerkerbij Boels in Tiel een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een specifieke vraag? Mijn naam is Francine McKay en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0639 111 121. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via