Flexibele bijbaan als verkoper

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 4 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Hoorn
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Boels pitstop

Dit kun je verwachten van de flexibele bijbaan als verkoper bij Boels.  ’s Ochtends start je samen met je collega’s het filiaal in Hoorn op. De hele dag lopen er klanten binnen die graag jouw advies willen over de machines die zij nodig hebben. Dit  kan variëren van een zaagmachine tot een hoogwerker. Je maakt de prijsafspraken en vervolgens zorg je voor een correcte afhandeling van alle administratie die bij het verhuren nodig is. Zo komt Pieter in jouw vestiging binnenlopen. Hij heeft een boormachine gehuurd en komt deze terugbrengen. Jij gaat nu de machine controleren of deze nog werkt en gaat er vervolgens voor zorgen dat Pieter zijn borg terug krijgt. In deze flexibele bijbaan als verkoper zorg je ervoor dat de klant niet al te lang hoeft te wachten en dat deze snel weer verder kan.


Jij denkt in het belang van de klant. Dit betekent dat je goed luistert naar de wensen van de klant en hier goed op kan inspelen. Verder ben je van A tot Z verantwoordelijk dat alles perfect wordt geregeld. Je bent mailtjes en telefoontjes aan het beantwoorden, dan ben je offertes aan het opstellen, terwijl je op een ander moment iemand in het filiaal te woord staat of licht onderhoud aan het verrichten bent aan machines. Samen met je collega’s in Hoorn zorg je er voor dat het filiaal een goede uitstaling heeft.

 

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Het team waarin jij komt te werken in Hoorn bestaat uit verschillende functies. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant zo optimaal mogelijk kunnen bedienen.Het oranje team en jij
Zelfstandig werken en een commerciële instelling: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook in deze flexibele bijbaan als verkoper de beste te worden:

 • Ben je op zaterdag ochtend (van 8.00 tot 12.30 uur) en in overleg een aantal uur doordeweeks beschikbaar;
 • Wil je in de vakanties extra werken;
 • Ben je sociaal, flexibel en hou je van afwisseling.

 

Je krijgt een heleBoels

Als je bij ons komt werken, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling in kennis en vaardigheden ontvang je bij deze flexibele bijbaan als verkoper bij Boels:

 • Een uurloon boven het minimum loon;

Leeftijd

Uurloon

All-in uurloon*

18 jaar

€5,89

€6,96

19 jaar

€7,97

€9,28

20 jaar

€9,96

€11,59

21 jaar of ouder

€10,67

€12,42

*Uurloon inclusief vakantiegeld en verlofdagen

 • Reiskosten vergoeding naar Hoorn;
 • Speciale Boels-kortingen op kleding, gadgets en andere elektronica, een voordelige ziektekostenverzekering en huren met forse personeelskorting;
 • Uitstekende doorgroeimogelijkheden.


Boelseye!

Is deze flexibele bijbaan als verkoper bij Boels in Hoorn een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is  Marlon Oberjé en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0639007975. Hoor ik snel van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via