Flexibele bijbaan als verkoper

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 4.25 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Groningen (35)
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Boels pitstop
Als visitekaartje van onze vestiging te Groningen ben jij, samen met jouw collega’s, verantwoordelijk voor het te woord staan van onze klanten die bij jou aan de balie komen. De vragen die jij hierin kunt verwachten zijn zeer divers, soms geef je advies over het gebruik van een machine en bij de volgende klant regel je de complete verhuur van meerdere machines. Aan de balie krijg je zowel met particuliere als grote opdrachtgevers te maken die onze machines voor korte- óf lange termijn willen inzetten. Gebruik makend van jouw klantgerichte instelling en communicatieve vaardigheden help jij iedereen op weg en met een tevreden gevoel de deur uit. Ook als de machines terug komen komt dit bij jou terecht, je kijkt de machine na en als de klant weer weg is verzorg jij de complete administratieve afhandeling van de verhuur.

In deze flexibele bijbaan als verkoper bij Boels in Groningen is geen dag hetzelfde, je bent samen met het team van A tot Z verantwoordelijk voor de snelle en correcte afhandeling van de vraag onder begeleiding van de filiaalmanager. Omdat de afwisseling zo groot is, gaat een dag snel voorbij. Voordat je het weet zit de dag er weer op en ga je met een tevreden gevoel weer naar huis!


De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op!

Het oranje team en jij
Zelfstandig werken, prioriteiten stellen en collegialiteit: jij kan het én bent het en dus pas je binnen ons oranje team in Groningen. Om daarnaast in deze flexibele bijbaan als verkoper de beste te worden:

 • Ben je op zaterdag ochtend (van 8.00 tot 12.30 uur) en in overleg een aantal uur doordeweeks beschikbaar;
 • Wil je in de vakanties extra werken;
 • Ben je sociaal, flexibel en hou je van afwisseling.


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van een flexibele bijbaan bij Boels:

 • Een uurloon boven het minimum loon;

Leeftijd

Uurloon

All-in uurloon*

18 jaar

€5,89

€6,96

19 jaar

€7,97

€9,28

20 jaar

€9,96

€11,59

21 jaar of ouder

€10,67

€12,42

*Uurloon inclusief vakantiegeld en verlofdagen

 • Reiskosten vergoeding naar Groningen;
 • Speciale Boels-kortingen op kleding, gadgets en andere elektronica, een voordelige ziektekostenverzekering en huren met forse personeelskorting;
 • Uitstekende doorgroeimogelijkheden.

 

Boelseye!
Is deze flexibele bijbaan als verkoper in Groningen een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Sarina van den Ancker en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0618414812. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via