Hulpkracht filiaalmedewerker

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 4-20 uur
 • Opleidingsniveau LBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Veendam
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Wat ga je doen?

Dit kun je van de flexibele bijbaan als hulpkracht filiaalmedewerker verwachten: ’s ochtends start je samen met je collega’s het filiaal in Veendam op. De hele dag lopen er klanten binnen die graag jouw advies willen over de machines die zij nodig hebben. Dit kan variëren van een boormachines tot betonscharen. Dit is een groot filiaal met veel klanten die je van advies gaat voorzien. De telefoon rinkelt met een nieuwe bestelling en ook je inbox raakt voller met bestellingen van nieuwe en bestaande klanten. Jij maakt de afspraken met de klant en vervolgens zorg je voor een correcte afhandeling van alle administratie die bij het verhuren nodig is.

Er komt een klant in jouw vestiging binnenlopen. Deze heeft een zaag gehuurd en komt hem terugbrengen. Jij controleert de zaag en zorgt voor de correcte afhandeling van het huurcontract. In deze flexibele bijbaan als verkoper zorg je ervoor dat de klant niet al te lang hoeft te wachten en dat deze snel weer verder kan.

Uiteraard denk jij in het belang van de klant. Dit betekent dat je goed luistert naar de wensen van de klant en hier goed op kan inspelen. Verder ben je van A tot Z verantwoordelijk dat alles perfect wordt geregeld. Natuurlijk laat jij nooit de kans voorbijgaan om de klant uit te leggen welke extra machines hun project ten goede kunnen komen. De dag biedt veel afwisseling, want je bent mailtjes en telefoontjes aan het beantwoorden en je stelt offertes op . Samen met je andere balie collega’s zorg je ervoor dat het filiaal te Veendam een nette uitstaling heeft.

Je houdt ervan problemen op te lossen en onze klanten blij te maken! Kortom; deze flexibele bijbaan als hulpkracht filiaalmedewerker is een veelzijdige én afwisselende functie waarin jij je geen dag hoeft te vervelen!

 

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! Het gezellige team in Veendam waarin jij komt te werken bestaat uit 15 collega’s in verschillende disciplines. Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Ze werken in een informele setting, waarbij elkaar ondersteunen voorop staat. Klinkt fantastisch toch!

 

Jouw Profiel

 ‘Je bent klantvriendelijk’ & ‘Je bent een betrouwbare teamspeler’: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast in deze flexibele bijbaan als hulpkracht filiaalmedewerker in Veendam de beste te worden, heb je:

 • Ben je op zaterdag ochtend (van 8.00 tot 12.30 uur) en in overleg een aantal uur doordeweeks beschikbaar;
 • Wil je in de vakanties extra uren werken;
 • Je bent bereid om een VCA te behalen.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

 

Wat bieden wij?

Als je bij ons komt werken, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in de ontwikkeling van jouw kennis en vaardigheden, ontvang je bij deze flexibele bijbaan als hulpkracht filiaalmedewerker:

 • Een uurloon boven het minimum loon;

Leeftijd

Uurloon -Exclusief

Uurloon - Inclusief*

16

4,01

4,66

17

5,07

5,90

18

6,08

7,05

19

8,11

9,41

20

10,14

11,76

21

10,67

12,42

*Uurloon inclusief vakantiegeld en verlofdagen

 • Reiskosten vergoeding naar Veendam;
 • Speciale Boels-kortingen op kleding, gadgets en andere elektronica, een voordelige ziektekostenverzekering en huren met forse personeelskorting;
 • Uitstekende doorgroeimogelijkheden.

 

Solliciteer!

Is deze flexibele bijbaan als hulpkracht filiaalmedewerker bij Boels in Veendam een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een specifieke vraag? Mijn naam is Francine McKay en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0639 111 121. Hoor ik wat snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via