Flexibele bijbaan als verkoper

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 4 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Winterswijk
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Boels pitstop

Bij Boels verhuren en onderhouden wij vele grote machines voor onze klanten. In deze flexibele bijbaan als verkoper ben jij de bekende spin in het web, die contacten onderhoudt met klanten, collega’s ondersteund en machines onderhoudt.

 

Hoe ziet een dag eruit? ’s Ochtens gaat de telefoon, het is een vaste klant van het filiaal in Winterswijk met een grote bestelling. De klant heeft twee hoogwerkers, vier veiligheidsharnassen en een grote hoeveelheid gevelstijgers nodig die nog diezelfde week vóór donderdag geleverd moeten worden. Jij bent al snel bezig met het controleren van de beschikbaarheid van de artikelen. Hebben we er de hoogwerkers beschikbaar voor die datum? Natuurlijk hebben we dat! Jij neemt contact op met de technische dienst om te checken of de machines verhuur klaar en gekeurd zijn. Vervolgens neem je contact op met jouw collega die het transport plant, om de beschikbaarheid van transport te controleren. Kunnen zij de materialen op tijd leveren? Natuurlijk! Jij stapt achter de computer om aanvraag van de klant verder te verwerken. Je zorgt ervoor dat hij volledig op de hoogte wordt gehouden van de voortgang. Communicatie is van groot belang. De klant weet nog niet precies wanneer hij de materialen niet meer nodig heeft. Maar zodra deze niet meer nodig zijn, zal hij het doorgeven aan het filiaal, zodat jij kan regelen dat ze weer opgehaald worden en naar het filiaal in Winterswijk vervoerd worden. Zodra de materialen zijn teruggekeerd, werk je het systeem bij om dit aan te geven. Kan deze machine onmiddellijk weer verhuurd worden? Moet het gerepareerd worden? Hoe lang zullen de reparaties duren? Dit zijn het soort vragen dat je zult stellen om de planners of volgende klant te informeren over verwachte vertragingen of problemen.

 

Tijdens deze flexibele bijbaan als verkoper bij Boels in Winterswijk is geen dag hetzelfde. Je zult het zeker druk hebben met je e-mails te checken, telefoon te beantwoorden, klanten te woord staan en het gereed maken van de materialen.

 

De Boels-Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

 

 

Het oranje team en jij

‘Zelfstandig werken, prioriteiten stellen’: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast in deze flexibele bijbaan als verkoper bij Boels in Winterwijk de beste te worden:

 • Ben je op zaterdag ochtend (van 8.00 tot 12.30 uur) en in overleg een aantal uur doordeweeks beschikbaar;
 • Wil je in de vakanties extra werken;
 • Ben je sociaal, flexibel en hou je van afwisseling.

 

Je krijgt een heleBoels

Als je ons komt versterken in Winterswijk, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van deze bijbaan als verkoper bij Boels:

 • Een uurloon boven het minimum loon;

Leeftijd

Uurloon

All-in uurloon*

18 jaar

€5,89

€6,96

19 jaar

€7,97

€9,28

20 jaar

€9,96

€11,59

21 jaar of ouder

€10,67

€12,42

*Uurloon inclusief vakantiegeld en verlofdagen

 • Reiskosten vergoeding naar Winterswijk;
 • Speciale Boels-kortingen op kleding, gadgets en andere elektronica, een voordelige ziektekostenverzekering en huren met forse personeelskorting;
 • Uitstekende doorgroeimogelijkheden.

 

Boelseye!

Is deze flexibele bijbaan als verkoper bij Boels in Winterswijk een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een specifieke vraag? Mijn naam is Sarina van den Ancker en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0618414812. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via