Instore Communicatie Specialist

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32-40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied Marketing

Dit is de rol

Wat ga je doen?
Boels groeit en professionaliseert. Dus ook onze winkelformule. We willen de winkelomgeving naar een volgend niveau brengen. Als Instore Communicatie Specialist werk je vanuit Sittard of deels remote en zorg je voor een optimale winkel omgeving en ervaring die aansluit bij de behoeften van de klant en ons gewenste imago. Om dit voor elkaar te krijgen ga je de huidige formule situatie en behoeften in kaart brengen. Nadat je deze geanalyseerd en beoordeeld hebt op basis van behoeften, brand en positionering geef jij vorm aan onze nieuwe winkelformule. Zowel voor verbeteringen op de korte termijn en de langere termijnstrategie. Dit doe je in samenspraak met een externe partij.

Als Instore Communicatie Specialist heb je een brugfunctie die meerdere afdelingen met elkaar verbindt en aligned. Dit zijn afdelingen zoals Operatie, Vastgoed en Marketing & Communicatie. Vanuit de rol van Instore Communicatie Specialisat ben jij de leider van het projectteam dat actief is over deze afdelingen. Zodat de ontwikkeling (voornamelijk aansturing van externe partij), uitrol en het beheer gerealiseerd wordt.

De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Het oranje team in Sittard waar jij (remote) bij kan horen bestaat uit 6 directe enthousiaste collega’s maar het team valt onder de afdeling Marketing & Communicatie. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.
Jouw profiel

Ondernemend, initiatiefrijk, coördinerend, klantgericht en creatief, dat is wat jij bent en toevoegt vanuit jouw rol aan het team Om daarnaast ook als Instore Communicatie Specialist  de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Een afgeronde hbo-opleiding richting Commerciële Economie, Marketing, Communicatie, Retail Management of International Business
 • Minimaal 5 jaar ervaring op het vlak van formule management. Ervaring bij een organisatie met winkels/depots is een must
 • Jij hebt inhoudelijk gewerkt aan uitrol van formules, re-brandings, in-& outstore communication en ervaring met uitrollen/implementatie daarvan
 • Standplaats is Sittard maar je bent bereid om te reizen voor ‘field’ research en implementatie
 • Als persoon ben jij op de hoogte van de laatste technologieën uit het werkgebied en ben je oplossingsgericht, iemand met een overtuigingskracht maar ook analytisch sterk

Wat we bieden
Als je ons komt versterken als
Instore Communicatie Specialist dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard en wanneer je gedeeltelijk thuiswerkt, ontvang je daar een aangepaste vergoeding voor. Voor het reizen onder werktijd kun je gebruik maken van onze poolauto’s
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Solliciteren!

Is deze vacature van Instore Communicatie Specialist  in Sittard of remote  een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Nina en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-1138 8071. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via