Test Automation Engineer

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32-40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140

Dit is de rol

Wat ga je doen?

Als Test Automation Engineer bouw jij mee aan de digitale ontwikkeling van Boels Rental vanuit Sittard of remote, Je weet vanuit jouw visie op kwaliteit je Scrum team mee te nemen in het testproces en bent verantwoordelijk voor het testen van nieuwe online functionaliteiten van bijvoorbeeld onze PIM, self-care en e-commerce software. Dit doe je door aan de slag te gaan met het uitvoeren van risicoanalyses, het ontwikkelen en automatiseren van test scenario's en het verwerken en rapporteren van testresultaten. Ten slotte ben jij helder in je communicatie, sterk analytisch en ontgaat jou geen enkel detail.

 

Hoe ga jij dit doen vanuit Sittard of remote voor de gehele Boels organisatie? Je sluit actief aan bij alle scrum-events binnen het Digital Team. Je reviewt (design)requirements, user stories en acceptatiecriteria. Je voert regelmatig risicoanalyses uit en specificeert testscenario’s en voert de testen (geautomatiseerd) uit, zowel op system- als system-integration niveau. Deze testresultaten rapporteer je, hier vind je ‘iets’ van en je deelt de risico’s met het scrumteam. Ook ontwikkel je zelf (automatische) regressietestplannen en zorgt ervoor dat deze up to date blijven. Jij bent degene die user acceptatie testen coördineert en begeleid.


De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!
Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit 13enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. Je komt thuis in een groeiend en ambitieus team – Afdeling Digital Solutions, team Digital Development. Jij werkt nauw samen met je collega's uit het Scrum team, o.a. bestaande uit testers, business analisten, Product Owners en developers. Het is een leuk, jong team met grote ambities en sterke wil.


Jouw profiel

Een creatieve denker, communicatief vaardig, zelfstandig, analytisch en iemand met oog voor detail: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Test Automation Engineer de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Je hebt minimaal 3-5 jaar werkervaring opgedaan in een soortgelijke rol; bij voorkeur in een e-commerce of web omgevingen, hierdoor ben je bekend met web standaarden
 • Ervaring met werken in Scrum teams en je kent de Agile principes
 • Je bent bekend met testmanagementtools en werkbeheertools zoals JIRA en Confluence. Ook heb je ervaring met testautomatisering en het uitvoeren van API testen
 • Je hebt ervaring met test automation frameworks voor het web zoals Cypress en/of Selenium WebDriver. Je hebt een ISTQB- of TMAP- certificering of je bent bereid deze te behalen. Ervaring met load/performance testing is een pré
 • Je beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau en naast de Nederlandse taal, kun jij je goed verstaanbaar maken in het Engels
   

Wat we bieden
Als je ons komt versterken als Test Automation Engineer, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.874,- en € 4.106,-  bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard en wanneer je gedeeltelijk thuiswerkt, ontvang je daar een aangepaste vergoeding voor.
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Solliciteren!

Is deze vacature van Test Automation Engineer in Sittard of remote een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Stephan en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-43842960. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via