Medewerker Techniek

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 116
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Boels pitstop

Als monteur (parttime of fulltime) op onze filialen in Sittard & Echt maak je deel uit een hecht team waarin jij een belangrijke rol inneemt binnen de operatie. Deze twee filialen opereren als één team en delen personeel en vaardigheden met elkaar. Alle machines die terugkomen vanuit de klant gaan door jouw handen. Jij kijkt de machine na of er mankementen zijn, die jij ook verhelpt. Daarna maak jij de machine schoon en weer klaar voor gebruik. Als er een onderdeel ontbreekt heb jij rechtstreeks contact met de leverancier om onderdelen te bestellen. Na binnenkomst repareer jij de machine en als de machine werkt nadat jij hem getest hebt maak je deze verder verhuur klaar. De meeste machines die terugkomen zullen geen mankementen vertonen, deze maak je schoon, je test de werking en daarna voorzie jij de machine van een OK-label en meld deze weer aan in de voorraad van het filiaal om te verhuren.

Als monteur (parttime of fulltime) in Sittard & Echt zal geen dag hetzelfde zijn en met behulp van jouw technische kennis en ervaring ga je ook op pad om storingen op te lossen op locatie bij de klant, dit alles in de regio Sittard & Echt.

Verder help jij uit op het filiaal; jij helpt jouw collega’s met laden en lossen, jij voert kleine reparaties uit aan het gebouw en / of bedrijfsvoertuigen en sporadisch spring jij bij aan de balie waar jij rechtstreeks contact hebt met de klant. Kortom; een veelzijdige én afwisselende functie in Sittard & Echt waarin jij je geen dag hoeft te vervelen!

 

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Jij komt te werken in Sittard & Echt binnen een team dat bestaat uit veel enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Klinkt gezellig toch!

 

Het oranje team en jij

‘Rijbewijs B en flexibel’ ‘Een technische achtergrond met een zelf motiverende mentaliteit’; jij hebt/bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Boels zoekt zowel parttimers als fulltimers. Om daarnaast ook als monteur in Sittard & Echt de beste te worden, heb je:

 • Een relevante technische opleiding afgerond
 • Een brede technische achtergrond hebben: je hebt gevoel voor mechanica en basiskennis van elektrotechniek en je bent in staat om elektrotechnische problemen snel op te lossen
 • Kwaliteit staat hoog in het vaandel
 • Het vermogen om zonder toezicht te werken en technische problemen op te lossen.
 • Een beschikbaarheid van minimaal 24 uren per week, inclusief de mogelijkheid om een deel van de zaterdagdiensten te draaien (volgens rooster). We kunnen 24 t/m 40 uren bieden. Kies wat jij het best past!

 

Je krijgt een heleBoels

Als je bij ons komt werken als monteur (parttime of fulltime) in Sittard & Echt, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een bruto salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de €2034,- en €2905,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen (40uur)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard
 • Naast interne trainingen, biedt Boels jou de mogelijkheid om een erkende MBO opleiding te volgen
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Boelseye!

Is deze vacature van monteur (parttime of fulltime) in Sittard & Echt een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een specifieke vraag? Dan geef ik graag antwoord via WhatsApp/SMS op 0639 111 121. Hoor ik wat snel van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via