Business Analyst

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32-40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied Marketing

Dit is de rol

Wat ga je doen?
Als Business Analyst bouw je mee aan de digitale toekomst van Boels. Je focus ligt op het optimaliseren van de customer experience voor onze zakelijke klanten. Je werkt mee aan het neerzetten van het nieuwe MyBoels portaal waarmee we onze klanten nog meer digitaal van dient kunnen zijn. Hierbij haal je informatie op bij inhoudelijk deskundigen, denk je na over de scope, de technische haalbaarheid, analyseer je bedrijfsprocessen, en ondersteun je de Product Owner bij het scherp krijgen van user stories en acceptatiecriteria.

Hoe ga je dit doen? Jij gaat als Business Anlyst de Product Owner ondersteunen bij het definiëren van user stories, acceptatiecriteria en specificaties. Je bent constant aan het schakelen met onze (interne) product owners, de business, IT en derde partijen. Jij analyseert klantgedrag, informatiestromen en data. Dit doe jij d.m.v. het uitvoeren en documenteren van vooronderzoek. Jij onderzoekt en inventariseert technische mogelijkheden. Wat zijn de risico’s en gevolgen voor de organisatie? Aan de hand van jouw onderzoeken doe je verbetervoorstellen. Jij ondersteunt het team, de Product Owner en de organisatie als Scrum Master conform de Scrum Guide. Ook ga je bijdragen aan de agile way of working binnen de afdeling Digital Solutions naar een nog hoger volwassenheidsniveau te brengen.

De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!
Het oranje team in Sittard (wat deels remote werkt) waar jij bij kan horen is een groeiend en ambitieus team  – Afdeling Digital Solutions, team Digital Development. Jij werkt nauw samen met collega Testers, Business Analisten, Product Owners en (externe) Developers. Het is een leuk, jong team met grote ambities en sterke wil.


Jouw profiel

Proactief, doortastend en communicatief sterk: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Business Analyst de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Je beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt 2 tot 5 jaar ervaring met online, agile projecten als business analist 
 • Je hebt gewerkt volgens de Agile principes en hebt ervaring met het uitwerken van user stories. Pré als je kennis hebt van scaled agile methodes, zoals LeSS, Scrum@Scale, SAFe;
 • Je bent analytisch sterk en hebt ervaring met het modelleren van processen en informatiestromen. Je begrijp de mogelijkheden van technische oplossingen en kan hierin adviseren.
 • Je neemt eigenaarschap en bent klantgericht

Wat we bieden
Als je ons komt versterken als Business Analyst, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 3.789,- en € 5.413,-  bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) en een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard en wanneer je gedeeltelijk thuiswerkt/remote, ontvang je daar een aangepaste vergoeding voor.
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Solliciteren!

Is deze vacature van Business Analyst in Sittard (of remote) een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Marielle en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-28757591. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via