Agile Tester

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO+
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied IT

Dit is de rol

Wat ga je doen?
Als Agile Tester ben je verantwoordelijk voor het testen van nieuwe online functionaliteiten van bijvoorbeeld onze PIM en E-commerce software. Jij bouwt mee aan de digitale ontwikkeling van Boels Rental. Omdat jij al een paar jaar testervaring hebt, adviseer jij het scrum team welke testactiviteiten en welke tools er nodig zijn om nieuwe functionaliteiten op te leveren aan de eindgebruiker. Daarnaast ga jij aan de slag met het uitvoeren van risicoanalyses, het ontwikkelen en uitvoeren van test scenario's en het verwerken en rapporteren van testresultaten. Ten slotte ben jij helder in je communicatie, sterk analytisch en ontgaat jou geen enkel detail.  

 

Hoe ga jij dit doen? Je sluit actief aan bij alle scrum-events. Je reviewt (design)requirements, user stories en acceptatiecriteria en voert regelmatig risicoanalyses uit. Je specificeert testscenario’s en voert de testen (geautomatiseerd) uit, zowel op system-  als system-integration niveau.   Hierna rapporteer je de testresultaten, bevindingen en risico’s aan het scrumteam die hier verder mee aan de slag gaan. Ook het ontwikkelen van regressietestplannen horen bij jouw werkzaamheden alsook het actueel houden hiervan. Jij bent degene die user acceptatie tester begeleid en coördineert.


De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!
Het oranje team in Sittard of remote waar jij bij kan horen is een groeiend en ambitieus team  – Afdeling Digital Solutions, team Digital Development. Jij werkt nauw samen met collega Testers, Business Analisten, Product Owners en (externe) Developers. Het is een leuk, jong team met grote ambities en sterke wil.  

Jouw profiel

Creatieve denker, communciatief vaardig, zelfstandig, analystisch en oog voor detail: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Agile Tester de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Je hebt een ISTQB- of TMAP- certificering of je bent bereid deze te behalen 
 • Je hebt 3 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke rol. Je hebt hierdoor ook ervaring opgedaan in e-commerce en web omgevingen 
 • Ervaring met werken in Agile / Scrum teams 
 • Je bent bekend met testmanagementtools en werkbeheertools als JIRA en Confluence. Ervaring met of kennis van testautomatisering, load/performance testing en web standaarden is een pre.   Ook zou het fijn zijn als je ervaring hebt met het testen van Web services en API’s   
 • Je beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau 

 

Wat we bieden
Als je ons komt versterken als Agile Tester, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.874,- en € 4.106,- bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting  Sittard en wanneer je (gedeeltelijk) thuiswerkt, ontvang je daar een aangepaste vergoeding voor.
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Solliciteren!

Is deze vacature van Agile Tester in Sittard of remote een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Marielle en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-28757591. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via