Administratief Medewerker

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Nusterweg 61a
 • Vakgebied Administratief

Dit is de rol

Boels pitstop

Bij Boels verhuren en onderhouden wij vele grote machines voor onze klanten. Als onze nieuwe administratief medewerker (parttime of fulltime) ben jij de bekende spin in het web, die contacten onderhoudt met de depots, de collega’s van de technische afdeling, de overige hubs en het call-centre van Boels over de beschikbaarheid en de termijnen van de bestellingen.

 

Hoe zit een typische dag eruit? Op een maandagochtend gaat de telefoon en collega Joep van het filiaal in Eindhoven heeft een grote bestelling binnengekregen van één van zijn vaste klanten. Zijn klant heeft tien hoogwerkers nodig die nog diezelfde week vóór donderdag geleverd moeten worden. Jij bent al snel bezig met het controleren van de beschikbaarheid van de artikelen. Hebben we er genoeg hoogwerkers beschikbaar voor die datum? Natuurlijk hebben we dat! Jij neemt contact op met de technische dienst om te checken of de machines verhuur klaar en gekeurd zijn. Vervolgens moet je contact opnemen met de transportplanner in jouw team, om de beschikbaarheid van transport te controleren. Kunnen zij de hoogwerkers op tijd leveren? Natuurlijk kunnen ze dat! Jij kunt nu terug naar jouw computer om akkoord te geven op de vraag vanuit Joep en zijn aanvraag verder te verwerken. Jij zorgt ervoor dat Joep volledig op de hoogte wordt gehouden van de voortgang, zodat hij zijn klant op de hoogte kan houden. Communicatie is van groot belang. De klant weet nog niet precies wanneer hij klaar zal zijn met het werk en de hoogwerkers. Maar zodra deze niet meer nodig zijn, zal Joep dat laten weten, zodat jij kan regelen dat ze weer opgehaald worden en naar de hub in Sittard vervoerd worden. Zodra de hoogwerkers zijn teruggekeerd naar de hub, moet je het systeem bijwerken om dit aan te geven. Kan deze machine onmiddellijk weer verhuurd worden? Moet het gerepareerd worden? Hoe lang zullen de reparaties duren? Dit zijn het soort vragen dat je zult stellen omdat je de planners of klant moet kunnen informeren over verwachte vertragingen of problemen.

 

Als administratief medewerker (parttime of fulltime) bij Boels in Sittard is geen dag hetzelfde. Je zult het zeker druk hebben met je e-mails te checken, telefoon te beantwoorden, bestellingen verwerken en de depots en het callcenter op de hoogte houden.

 

De Boels-Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Je komt in het team van vijf administratieve collega’s. Ze kijken ernaar uit je te ontmoeten. Het is een leuk en hecht team waarin iedereen hard werkt maar waarbinnen er een open een informele sfeer heerst en ook op z’n tijd ruimte is voor ontspanning. Ook werk je samen met je collega's uit Velddriel en de andere hubs in de Benelux.

 

 

Het oranje team en jij

‘Zelfstandig werken, prioriteiten stellen en doorzettingsvermogen’ ‘Een passie voor administratie en samenwerken’ : jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team. Boels zoekt zowel parttimers als fulltimers. Om daarnaast ook als administratief medewerker in Sittard de beste te worden, heb je/ben je:

 • Minimaal 1-3 jaren relevante werkervaring binnen een administratieve functie
 • MBO/MBO+ werk en denk niveau
 • Een echt team-player!
 • Ervaring met Word en Excel
 • In bezit van rijbewijs B
 • Een beschikbaarheid van minimaal 24 uren per week. We kunnen 24 t/m 40 uren bieden. Kies wat jij het best past!

 

Je krijgt een heleBoels

Als je ons komt versterken als administratief medewerker (parttime of fulltime) in Sittard, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.034,- en € 2.905,- bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40uur)
 • 28 verlofdagen per jaar en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen (40uur)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Boelseye!

Is deze vacature van administratief medewerker (parttime of fulltime) in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een specifieke vraag? Mijn naam is Francine en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0639 111 121. Hoor ik snel wat van je?

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst!

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via