Business Integration Developer

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32-40 uur
 • Opleidingsniveau HBO+
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Philipsterrein
 • Vakgebied IT

Dit is de rol

Wat ga je doen?

Een mooie kans met veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling in een snelgroeiend bedrijf! In deze hands-on rol draag je bij aan de ontwikkeling van B2B Customer Integration oplossingen door het bouwen en onderhouden van interfaces met de grootste accounts van Boels. Je werkt voor alle klanten van Boels in Europa, maar ons hoofdkantoor is in Sittard of remote.

 

Je verantwoordelijkheden zullen bestaan uit back-end ontwikkeling en onderhoud van B2B interfaces met API's en EDI. (In eerste instantie met OutSystems). Daarnaast digitalisering en automatisering van de volledige Order 2 Cash (O2C) cyclus met behulp van diverse berichttypen en formaten. (XML, cXML, EDIFACT) tot je takenpakket behoren. Als Business Integration Developer ben je bezig met het ontwikkelen, testen en uitrollen van functionaliteiten om interfaces op te zetten direct met de klant of via third party procurement platformen zoals SAP Ariba en Coupa. Daarnaast vind je het leuk om technische begeleiding & aanbevelingen te geven aan de Customer Integration Specialist en andere projectpartners. Je werkt in een cross-functionele & cross-organisationele teamsamenwerking om technische oplossingen af te stemmen op operationele processen. Het kantoor is in Sittard en we zouden het leuk vinden als je minimaal één keer per maand naar Sittard komt.

 

De Boels-familie

Met meer dan 7.000 collega's, 750 vestigingen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa's leiders in machine- en gereedschapverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop wij werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen we dingen voor elkaar en gaan we net dat stapje verder. Met onze toewijding leveren we de beste resultaten. Ten tweede denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en onze manieren van werken. Zijn er problemen? Dan lossen we ze samen op! Want samen zijn we één grote oranje familie! Het Orange IT Team in Sittard bestaat uit enthousiaste collega's in verschillende rollen. Je rapporteert aan de Head of IT Business Innovation.

 

Jouw profiel

Proactief, oplossingsgericht, servicegericht en communicatief vaardig, als jij dit bent dan pas jij in ons Oranje Team.  Om daarnaast als Business Integration Developer de beste te worden bij Boels heb je:

 • Minimaal 5 jaar ervaring in backend development (elke programmeertaal), bij voorkeur in een grote corporate omgeving.
 • Een bachelor- of masterdiploma in Informatica, Informatietechnologie, of een aanverwante technische graad.
 • Aantoonbare ervaring met webservicetechnologieën (bv. SOAP, REST) en ervaring met communicatieprotocollen zoals SFTP en AS2 is een pluspunt.
 • Kennis van EDI/cXML-berichttypen, bij voorkeur op de functionele gebieden verkoop en financiën.
 • Goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om complexe technische vraagstukken te vertalen naar zakelijke taal. Het is een pré als je ervaring hebt met het order-to-cash proces vanuit een business perspectief

 

Wat we bieden

Als je bij Boels Rental komt werken als Business Integration Developer, dan doe je dat niet voor niets. Wij waarderen jouw vaardigheden en daarom kun je van ons verwachten:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting  Sittard en wanneer je (gedeeltelijk) thuiswerkt, ontvang je daar een aangepaste vergoeding voor.
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Solliciteren!

Is deze vacature van Business Integration Developer in Sittard of remote een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Marielle en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-28757591. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via