Commercieel binnendienst medewerker

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Zwolle - Voorst C (3)

Dit is de rol

Boels pitstop
Hoe belangrijk is de rol van Commercieel Administratief medewerker bij Boels? Extreem belangrijk! Jij helpt de klanten met het best passende advies! Je begrijpt je klant als geen ander, kwaliteit hebben we hoog in het vaandel staan: je haalt alles uit de kast om jouw klant te helpen. Je hebt niet alleen contact met onze externe klanten maar zeer zeker ook intensief contact met je collega’s in het veld zoals onze accountmanagers, collega’s in de filialen, key accountmanagers en areamanagers.

Vanuit ons service center te Zwolle ben jij, via telefoon en email, het aanspreekpunt voor bestaande relaties, stuur jij offertes op naar de klant en heb jij contact met onze interne filialen en accountmanagers. Je krijgt een, bestaande, klantenportefeuille, waarbij de klant centraal staat. Met jouw netwerk activiteiten en actieve houding weet je deze klanten steeds verder te laten groeien en weet jij wat hen bezighoudt. Doordat jij weet wat er bij de klant speelt, kan jij hun behoeften op tijd inventariseren en, samen met jouw collega's, kijken naar passend advies en diensten. Met jouw klantgerichte houding weet jij een vertrouwensband op te bouwen met de klant en ben jij voor hun een strategische gesprekspartner.
 


De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!


Het team waarin jij komt te werken in Zwolle bestaat uit verschillende functies. Iedereen zijn eigen kwaliteit (o.a. techniek en sales) zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

Het oranje team en jij
Je bent energiek, ondernemend en leergierig; Jij bent het en dus pas je in ons oranje team. Om daarnaast ook als Commercieel Administratief Medewerker in Zwolle de beste te worden bij Boels, heb je:

 • MBO werk-en-denkniveau met, aantoonbare commerciële en administratieve ervaring;
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal; Spreek jij daarnaast Engels en/of Duits, dan is dat mooi meegenomen! 
 • Toe aan je volgende stap in jouw binnendienst  carrière
 • Staat graag telefonisch in contact en kan goed luisteren
 • De flexibiliteit om makkelijk tussen werkzaamheden te schakelen


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als commercieel administratief medewerker, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.034,- en € 2.905,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding t.b.v. woon-werk verkeer naar Zwolle;
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van Commercieel Administratief Medewerker in Zwolle een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Ik, Sarina van den Ancker, geef graag antwoord via telefoon of WhatsApp op 06-18414812. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via