Flexibele bijbaan als verkoper

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 4 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Alphen a/d Rijn
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Boels pitstop

Deze flexibele bijbaan als verkoper bij Boels in Alphen aan den Rijn biedt jou perfecte kansen om meer te leren op het gebied van techniek en verkoop. Bij ons ziet geen dag hetzelfde uit. Je start je dag achter de balie waar je klanten te woord staat en adviseert over de beste verhuuropties.  Je zorgt voor de beste service zodat de klant zijn werkzaamheden optimaal kan uitvoeren. Daarnaast stel je verhuurcontracten op tussen Boels en de klant en houd je de inname en uitgifte van machines bij in de systemen.

Om ervoor te zorgen dat je de klant zo goed mogelijk kan helpen moeten alle machines naar behoren werken. In deze flexibele bijbaan als verkoper bij Boels controleer jij de machines wanneer ze terug worden gebracht en verricht kleine onderhoudswerkzaamheden. Je helpt je collega’s waar nodig. Zo help je bij het klaar zetten van de machines om opgehaald te worden en bij het laden en lossen van de auto’s. Op het filiaal in Alphen aan den Rijn ziet geen dag hetzelfde uit!

 

De Boels familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Het Boels filiaal in Alphen aan den Rijn waar je komt te werken in deze flexibele bijbaan als verkoper werk je samen met zes hardwerkende collega’s met hart voor de zaak.

 

 Het oranje team en jij

Op zoek naar een leuke bijbaan of toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is deze flexibele bijbaan als verkoper bij Boels in Alphen aan den Rijn geschikt voor jou! Om bij Boels te werken:

 • Ben je op zaterdag ochtend (van 8.00 tot 12.30 uur) en in overleg een aantal uur doordeweeks beschikbaar;
 • Wil je in de vakanties extra werken;
 • Ben je sociaal, flexibel en hou je van afwisseling.

 

Je krijgt een heleBoels

Wij laten je graag kennismaken met al onze producten en systemen. Daarnaast is het mogelijk om tussendoor trainingen te volgen: Wil jij graag een hoogwerker besturen? In deze flexibele bijbaan als verkoper mag je verwachten:

 • Een uurloon boven het minimum loon;

Leeftijd

Uurloon

All-in uurloon*

18 jaar

€5,89

€6,96

19 jaar

€7,97

€9,28

20 jaar

€9,96

€11,59

21 jaar of ouder

€10,67

€12,42

*Uurloon inclusief vakantiegeld en verlofdagen

 • Reiskosten vergoeding naar Alphen aan den Rijn;
 • Speciale Boels-kortingen op kleding, gadgets en andere elektronica, een voordelige ziektekostenverzekering en huren met forse personeelskorting;
 • Uitstekende doorgroeimogelijkheden.

 

Boelseye!

Is deze flexibele bijbaan van verkoper bij Boels in Alphen aan den Rijn een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Paul Reinartz en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06 11388109. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via