Flexibele bijbaan als verkoper

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 4 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Gouda
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Boels pitstop

Deze flexibele bijbaan als verkoper bij Boels in Gouda is super divers en perfect voor iemand die van afwisselend werk houdt. Je gaat bij ons aan de slag achter de balie waar je klanten adviseert over de beste huuropties. Daarnaast stel je verhuurcontracten op en regel jij de administratie van de uitgifte en inname van machines bij in de systemen.  In deze flexibele bijbaan als verkoper bij Boels ondersteun je jouw collega’s waar nodig, zo help je bij het laden en lossen van auto’s of rij je een keer mee met de chauffeur om te lossen op locatie. Daarnaast controleer je de machines die terug gebracht worden naar het filiaal in Gouda of ze nog goed functioneren. Zijn er defecten? Dan verricht je kleine onderhoudswerkzaamheden en maak je ze klaar voor de volgende klant.

 

De Boels familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Het filiaal in Gouda waar je terecht komt in deze flexibele bijbaan als verkoper bestaat uit 9 enthousiaste collega’s. Samen zorgen ze ervoor dat het filiaal op orde blijft. Naast hard werken is er ook ruimte voor een gezonde portie humor.

 

Het oranje team en jij

Op zoek een leuke bijbaan of toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is deze flexibele bijbaan als verkoper bij Boels in Gouda geschikt voor jou! Om bij Boels te werken:

 • Ben je op zaterdag ochtend (van 8.00 tot 12.30 uur) en in overleg een aantal uur doordeweeks beschikbaar;
 • Wil je in de vakanties extra werken;
 • Ben je sociaal, flexibel en hou je van afwisseling.

 

Je krijgt een heleBoels

Wij laten je graag kennismaken met al onze producten en systemen. Daarnaast is het mogelijk om tussendoor trainingen te volgen: Wil jij graag heftruck leren rijden? In deze flexibele bijbaan als verkoper mag je verwachten:

 • Een uurloon boven het minimum loon;

Leeftijd

Uurloon

All-in uurloon*

18 jaar

€5,89

€6,96

19 jaar

€7,97

€9,28

20 jaar

€9,96

€11,59

21 jaar of ouder

€10,67

€12,42

*Uurloon inclusief vakantiegeld en verlofdagen

 • Reiskosten vergoeding naar Gouda;
 • Speciale Boels-kortingen op kleding, gadgets en andere elektronica, een voordelige ziektekostenverzekering en huren met forse personeelskorting;
 • Uitstekende doorgroeimogelijkheden.

 

Boelseye!

Is deze flexibele bijbaan van verkoper bij Boels in Gouda een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Paul Reinartz en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06 11388109. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via