Product Owner Sales & Marketing Solutions

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO+
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied Marketing

Dit is de rol

Wat ga je doen?
Als Product Owner Sales & Marketing Solutions verbeter je de commerciële klantbenadering en ben je de spin in het web tussen Marketing, Sales en IT. Het betreft een nieuwe functie binnen Boels Rental. We zoeken daarom iemand met een stevige persoonlijkheid met ervaring op het snijvlak van Sales & Marketingprocessen én IT binnen een internationale organisatie. Je weet op basis van je ervaring en persoonlijkheid zaken voor elkaar te krijgen in een dynamische omgeving. Het wordt jouw taak om het internationale sales- en marketingproces zo veel mogelijk te optimaliseren en harmoniseren. SalesForce is daarbij één van de belangrijkste hulpmiddelen die onder jouw verantwoordelijkheid komen te vallen. Je ontwikkelt een visie en roadmap voor de toekomst die je samen met je team op een Agile manier realiseert. Je verzamelt requirements vanuit verschillende stakeholders en weet deze te prioriteren op basis van klantwaarde. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het afstemmen van de scope, het budget en de resources van het team.

 

Hoe ga je dit doen? Als Product Owner Sales & Marketing Solutions hou je je bezig met het ontwikkelen van een visie en opstellen van een road-map t.a.v. Sales & Marketingprocessen. Jij beheert vanuit Sittard alle run & change backlogs van bestaande Sales & Marketing Solutions (o.a. SalesForce). Ook inventariseer en stem jij requirements af met diverse stakeholders binnen de organisatie. SalesForce is voor ons één solution maar jij zal ook onderzoeken of er andere solutions zijn, deze initieer en implenteer je in een volgende fase dan ook. Uiteraard zorg je voor alignment met andere product owners (sync): business, IT en externe partijen. Jij bent de spin in het web in het opzetten van een ontwikkelteam dat uit interne en externe medewerkers komt te bestaan. Samen met dit ontwikkelteam presenteer en rapporteer jij aan de organisatie over jouw behaalde resultaten.  


De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!
Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit verschillende afdelingen (Marketing & Communicatie, Digital Solutions en het CCC).
Je wordt een direct onderdeel van de Marketing-Communicatieafdeling in Sittard. Deze afdeling bestaat uit zo’n 20 medewerkers verdeeld over 3 teams: Corporate Communicatie, Interne Communicatie en Marketing. Het is een relatief jonge afdeling die graag bezig is met vernieuwing en innovatie. De afdeling is resultaatgerichtheid en creatief. Er is veel vrijheid om een eigen invulling te geven aan werkzaamheden. Hierdoor heerst er een echte ondernemersgeest en een hoge mate van eigenaarschap. Over het algemeen geldt binnen de afdeling een ‘work hard, play hard’ mentaliteit.


Jouw profiel

Proces- en structuur denker, natuurlijk leider met commercieel inzicht: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Product Owner Sales & Marketing Solutions de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Minimaal WO werk- en denkniveau (Commerciële en/of IT-opleiding)
 • Ervaringsdeskundige op gebied van SalesForce
 • Ervaring met Agile is een harde eis (Scrum, SAFe)
 • Minimaal 5 jaar ervaring binnen een sales en/of marketing domein (consultant, PO of manager)
 • Als persoon heb jij een sterkte IT affiniteit, ben je stijlflexibel met people skills, conceptueel sterk, ondernemend en assertief

 

Wat we bieden
Als je ons komt versterken als Product Owner Sales & Marketing Solutions, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past en een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard en wanneer je gedeeltelijk thuiswerkt, ontvang je daar een aangepaste vergoeding voor
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Solliciteren!

Is deze vacature van Product Owner Sales & Marketing Solutions in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Marielle en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-28757591. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via