Live Chat & Social Media Adviseur

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO+
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 125
 • Vakgebied Commercieel

Dit is de rol

Boels pitstop

Ik neem je graag mee door deze vacature van Live Chat & Social Media-adviseur bij Boels in ons Customer Care Center (CCC) in Sittard!  In deze rol help je de klanten via alle kanalen op het web en switch je tussen Live Chat, LinkedIn, Facebook en Google Reviews. Er wordt dus een flink beroep gedaan op je online ambassadeurschap, flexibiliteit en communicatieve skills. Vorig jaar zijn we gestart met de Live Chat en dit willen we nog verder laten groeien. Jouw focus zal in deze rol dan ook met name op Live Chat liggen.

Klanten blij maken? Dat is geen bijzaak, maar de kern van je job! Dat houdt overigens niet op zodra de klant blij is; je weet de klant aan je te binden Je vindt het een uitdaging om net dat stapje extra te zetten in om zo onze dienstverlening te verhogen. Tof is dat je geen gortdroge antwoorden van een A4’tje opdreunt, want elke klantvraag staat helemaal op zichzelf. Bovendien heb je de vrijheid om, als dit bij de klantsituatie past, creatief en met een mespuntje humor te communiceren.

Geen dag is hetzelfde: het ene moment beantwoord je een bericht via LinkedIn van een van de grootste bouwbedrijven van Nederland en het ander moment chat je met een particuliere klant omdat zijn kelder is ondergelopen en hij passend en snel advies nodig heeft. Dit klinkt toch als muziek in je oren! Jij gooit al je charmes in de strijd om ervoor te zorgen dat jouw klant het juiste product binnen het juiste tijdsbestek ontvangt en bent creatief in het beantwoorden van diverse vragen die via de chat binnenkomen.

 

De Boels-Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Het oranje team in Sittard waar jij onderdeel van uit zal maken bestaat uit veel enthousiaste collega’s, die onze klanten uit de Benelux zo goed mogelijk van A tot Z ondersteunen. Het team bestaat uit diverse collega’s die niet alleen voor de klant klaarstaan maar ook voor elkaar. Je gaat onderdeel uitmaken binnen een van de vier teams met een leuke senior en manager. Zij zullen het beste in je naar boven halen zodat jij kan excelleren. Of je nu thuis werkt of op ons kantoor: we staan altijd met elkaar in verbinding en helpen elkaar.

 

Het oranje team en jij
Wil je de Customer Experience overtreffen? Zit Customer Service in je bloed? Dan pas je binnen ons oranje team in Sittard. Om als Live Chat & Social Media-adviseur de beste te worden bij Boels neem je het volgende mee;

 • Mbo werk-en-denkniveau
 • Live chat & Social Media beschouw je als je tweede huis
 • Je bent in staat om commerciële kansen te zien, te creëren en klanten te binden
 • Jij hebt een prettige en enthousiaste schrijfstijl en weet gemakkelijk een verhaal te schrijven
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal. De Engelse en Franse taal is een pré
 • Je vindt het leuk om continu tussen klantkanalen te switchen en service bieden en daar creatief mee omgaan is jouw middle name

Voor deze functie zoeken we een kandidaat die minimaal 32 uur, bij voorkeur fulltime (40 uur) beschikbaar is.
Onze werktijden tijden zijn tussen 0700 uur en 1730 uur. Bij toerbeurt wordt je ingepland voor een zaterdagochtend van 0800 uur tot 1230 uur of een bereikbaarheidsdienst (24/7).

 

Je krijgt een heleBoels

Als jij ons komt versterken als Live Chat & Social Media- adviseur dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de €2.034 en €2.905 per maand op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
 • 28 verlofdagen per jaar (en de mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard en wanneer je gedeeltelijk thuiswerkt, ontvang je daar een aangepaste vergoeding voor
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Boelseye!

Is deze vacature van Live Chat & Social Media-adviseur in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Michelle en ik geef graag antwoord telefonisch of via Whatsapp op 06-4108 5663. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via