Junior Medewerker Salarisadministratie

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32-40 uur
 • Opleidingsniveau MBO+
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied Finance

Dit is de rol

Wat ga je doen?

Als Junior Medewerker Salarisadministratie vind je bij Boels een vliegende start van je loopbaan als payroll specialist. Je krijgt de begeleiding om het vak te leren en je verder te ontwikkelen in dit vakgebied en bouwt aan je kennis op gebied van arbeidsvoorwaardelijke en fiscale regelingen.

Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor de correcte uitbetaling van de salarissen in Nederland, Duitsland en andere Europese landen. Dit vanuit het hoofdkantoor van Boels in Sittard. Om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, verzamel, controleer en archiveer je gegevens en voer je regelmatig analyses uit. Je bouwt kennis op over arbeidsvoorwaardelijke en fiscale regelingen en zal deze gaan controleren. Tevens voer je mutaties door in het salarisverwerkingssysteem ADP Paisy  en ADP Workforce.

Je wordt begeleid om op termijn zelfstandig de Nederlandse en Duitse salarisverwerking te verzorgen en hebt regelmatig contact met diverse instanties. Samen met je payroll collega’s ben je eerste aanspreekpunt voor vragen van medewerkers aangaande de salarisverwerking. Je bent continu alert op verbeteringen die doorgevoerd kunnen worden in het salarisverwerkingsproces en groeit uit tot een sparringpartner. Regelmatig heb je overleg met onze collega’s van het HR Service Center en neemt actief deel in diverse projecten.

Kortom, als Junior Medewerker Salarisadministratie heb je een verantwoordelijke baan in een dynamische, internationale omgeving! Je standplaats is Sittard en in deze functie kun je na een gedegen inwerktraject ook deels thuiswerken.

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit 5 enthousiaste collega’s. Samen zijn ze verantwoordelijk voor de volledige payroll van Boels. De sfeer is altijd goed, je collega's zijn experts op hun gebied en kijken uit naar jouw versterking. Klinkt dat niet als een mooie uitdaging?

Jouw profiel

Zorgvuldig en servicegericht: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Junior Medewerker Salarisadministratie de beste te worden bij Boels, breng je ook het volgende mee:

 • Een MBO of HBO diploma op financieel of administratief gebied
 • Ervaring in een soortgelijke functie is mooi meegenomen
 • Goede beheersing van Nederlandse taal, Duits is mooi meegenomen
 • Je bent bedreven in het MS Office pakket en maakt je nieuwe computersystemen snel eigen
 • Je bent betrouwbaar, stressbestendig, accuraat en een echte teamplayer

Wat we bieden

Als je bij ons komt werken als Junior Medewerker Salarisadministratie, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard en wanneer je gedeeltelijk thuiswerkt, ontvang je hier een aangepaste vergoeding voor
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Solliciteren

Is de vacature van Junior Medewerker Salarisadministratie in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Michelle en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-4108 5663. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via