Marketing Intelligence Analist

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied Marketing

Dit is de rol

Wat ga je doen?
Zet jij het Boels marketingteam op scherp? Onze Europese marketingafdeling is aan het groeien En sturen op data is daar een belangrijk onderdeel van. Jij bent degene die het team helpt data te vertalen naar de juiste inzichten.  Je werkt samen met onze Analytics afdeling (ook in Sittard) waarbij jij de juiste technische ondersteuning krijgt om de belangrijkste marketingvraagstukken op te lossen. Als Marketing Intelligence Analist geef jij (gevraagd en ongevraagd) adviezen en verbetervoorstellen. Hoe doe je dit? Oa. door het zelfstandig onderzoeken van de markt, het analyseren van interne en externe data en het werken met (voorspellende) marketingmodellen. Je analyseert data uit databases met betrekking tot conversie en doelgroepen. Je volgt ontwikkelingen in de verhuurbranche en in je vakgebied en anticipeert hierop. Als Marketing Intelligence Analist ben je bezig met de vraagstukken als: ‘Wat is de customer lifetime value’,’Wat is de Marketing ROI’, ‘In welke markten zouden we moeten investeren’, ‘’Hoe bepalen en meten we de juiste marketing KPI’s per actie’. Een nieuwe rol binnen een bestaand team in Sittard die er voor gaat zorgen dat onze marketingafdeling weer een stap gaat maken richting (nog meer) data driven werken.


De Boels Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!
Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit 7 enthousiaste collega’s met verschillende rollen en nationaliteiten. Iedereen heeft zijn eigen specialisme of regio. Vanuit jouw rol zal je bij overleggen aanwezig zijn, midden in het team staan maar zal je vooral autonoom aan het werk gaan. Je moet daarom goed prioriteiten moeten stellen. Het team waar jij in komt te werken is een leuk, jong team dat keihard werkt maar waar iedereen ook de tijd neemt om samen lol te maken en elkaar helpt waar nodig. Samen willen we nieuwe doelen behalen, en dat betekent ook buiten gebaande paden gaan en fouten durven maken.

Jouw profiel

Ambitieus, assertief, nieuwsgierig en analytisch: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Marketing Intelligence Analist de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Je hebt een relevant afgeronde HBO of WO opleiding (bijvoorbeeld Marketing, Economie, Econometrie)
 • Je hebt bij voorkeur minimaal 3 jaar ervaring in een marketing/analytische omgeving.
 • Je hebt een passie voor analyseren. Grote complexe databases kun jij aan en je bent goed in het maken van complexe (statistische) modellen.
 • Je hebt een ondernemende geest, kunt buiten gebaande paden denken en vernieuwing brengen. Je hebt commercieel inzicht en weet feiten en inzichten te vertalen naar de kern en de stakeholders helder te adviseren.


Wat we bieden
Als je ons komt versterken als Marketing Intelligence Analist, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de  € 3.243,- en € 4.633,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) en een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard en wanneer je gedeeltelijk thuiswerkt, ontvang je daar een aangepaste vergoeding voor.
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Solliciteren!

Is deze vacature van Marketing Intelligence Analist in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Marielle en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-28757591. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via