Stagiair Debiteuren

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Student
 • Standplaats Sittard, Philipsterrein

Dit is de rol

Boels Pitstop

Als stagiair debiteuren ga je aan de slag als Collection Agent binnen onze afdeling debiteuren. Je gaat het gesprek aan met (internationale) klanten die een betalingsachterstand hebben. Hierbij is het belangrijk om moeilijke gesprekken op een luchtige manier te voeren en op zoek te gaan naar de beste oplossing voor de klant om zo goed mogelijk zaken te blijven doen. Je zorgt ervoor dat de uitkomsten van de gesprekken worden vastgelegd in de Collection tool, de cases worden aangemaakt en er een opvolging plaats vind na een bepaalde periode. Daarnaast ga je aan de slag met de klachtenafhandeling.

Naast het meelopen bij Collections groei je als stagiair debiteuren vervolgens door naar Collection Officer waar je aan de slag gaat met complexe dossiers, complexe factuur overzichten, het sturen van incasso’s en het schakelen met deurwaarders.

 

De Boels familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Het team in Sittard bestaat uit 7 collega’s die jouw dagelijkse begeleiding zullen bieden. Het is een divers team dat samen werk in een prettige sfeer. Je komt terecht in een dynamische werkomgeving die een goede basis zal vormen voor je toekomst binnen een debiteuren afdeling. Wellicht groei je wel door binnen Boels!

 

Het oranje team en jij

 • Je volgt een HBO opleiding Commerciële economie, Finance & Control, Financieel management of vergelijkbaar;
 • Je beschikt over goede communicatieve en commerciële vaardigheden;
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je stage start in februari en duurt minimaal 5 maanden.

 

Je krijgt een heleBoels 

Als je ons team komt versterken als stagiair debiteuren dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 •  Een passende stagevergoeding;

Stagevergoeding bruto per maand voor minimaal 4 dagen per week van 8 uur per dag*

1e en 2e leerjaar van de opleiding                                                €200,-

3e leerjaar van de opleiding                                                          €250,-

Vanaf het 4e leerjaar van de opleiding                                       €300,-

*5 dagen is dezelfde vergoeding, 2 dagen is de helft en 1 dag is één vierde deel

 

 • Reiskostenvergoeding richting Sittard;
 • Mogelijkheid om vanuit thuis te werken.

 

Boelseye!

Is deze vacature van stagiair debiteuren in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Nina Borghoms en ik geef graag antwoord via WhatsApp: 06 11 388 071. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via