Bijbaan Collection Agent

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 4.25 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Student
 • Standplaats Sittard, Philipsterrein
 • Vakgebied Finance

Dit is de rol

Wat ga je doen?

In deze bijbaan als Collection Agent binnen de afdeling Accounts Receivable (Debiteuren) in Sittard ben je 12-20 uur per week verantwoordelijk voor het tijdig innen van openstaande betalingen bij onze (internationale) klanten. Zowel telefonisch alsook per mail. Hierin ga je altijd op zoek naar de optimale oplossing voor de klant. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de klachtenregistratie en het opvragen en verwerken van betalingsspecificaties van klanten.

Verder bereid je samen met het team de terugbetaling van tegoeden voor die aan klanten worden uitbetaald. Bij problemen registreer je deze en escaleer je ze waar nodig. Mislukte automatische incasso’s volg je op totdat deze zijn opgelost. Dit alles doe je in deze bijbaan als Collection Agent vanuit Sittard.

 

De Boels-Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit 17 enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. Je komt thuis in het credit collection team, onderdeel van de afdeling Accounts Receivable. Het zijn stuk voor stuk leuke collega’s die houden van hard werken, maar waar humor ook zeker niet vergeten wordt.

 

Jouw profiel

Meertalig en communicatief: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook in deze bijbaan als Collection Agent de beste te worden bij Boels, beschik je over:

 • Uitstekende taalvaardigheid Nederlands en/of Engels, minimale basis vaardigheden Duits of een andere Europese taal;
 • Een spontane, zelfverzekerde persoonlijkheid en makkelijk in de omgang met klanten;
 • Goede communicatieve vaardigheden, plezier aan de telefoon;
 • Een beschikbaarheid van 12–20 uur per week.

 

 

Wat we bieden

Als je ons komt versterken als Collection Agent in Sittard, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:  

 • Een uurloon boven het minimum loon;

Leeftijd

Uurloon

All-in uurloon*

18 jaar

€5,89

€6,96

19 jaar

€7,97

€9,28

20 jaar

€9,96

€11,59

21 jaar of ouder

€10,67

€12,42

*Uurloon inclusief vakantiegeld en verlofdagen

 • Reiskostenvergoeding richting Sittard en wanneer je gedeeltelijk thuiswerkt, ontvang je daar een aangepaste vergoeding voor;
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Uitstekende doorgroeimogelijkheden;
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Boelseye!

Is de functie van Collection Agent in Sittard een schoot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Nina Borghoms en ik geef graag antwoord telefonisch of via WhatsApp op 06 11 388 071. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via