Verhuurmedewerker

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Amersfoort
 • Vakgebied Administratief

Dit is de rol

Boels pitstop
Als commercieel medewerker op onze afdeling Fencing in Amersfoort, ga jij aan de slag met bijhouden van de mailbox, het opstellen van offertes en andere vraagstukken. Op deze afdeling houden ze zich bezig met alle materialen die nodig zijn om zo efficiënt en veilig mogelijk te werken op een bouwplaats of evenement.

In jouw rol krijg je veelal te maken met interne en externe klanten welke vragen hebben omtrent onze afrasteringshekken, kosten of leveringen. Hoewel je dus veel mail en telefonisch contact hebt, zijn de vragen wel ontzettend afwisselend en moet jij constant scherp blijven om jouw klant van het juiste antwoord te voorzien. Zowel op een bouwplaats of een klein evenement, die voorzien moet worden van hekwerk, jij regelt alles van A tot Z.

Wanneer jij goed ingewerkt bent en alles weet over onze materialen en diensten, mag jij ook aan de slag met de planning en facturatie van de offertes welke opdracht zijn geworden. Deze rol biedt dus veel doorgroeimogelijkheden. Wanneer jij volledig ingewerkt bent, ga je aan de slag in Woudenberg. Hier zal de verdere professionalisering van de afdeling Fencing gaan plaats vinden. Omdat hier nog niemand zit, zal jij daarom ingewerkt worden op de locatie in Nijkerk.

 

Ben jij wel een administratieve (commerciële) topper, maar heb jij nog weinig kennis van technische materialen? Geen probleem, dat leren wij jou graag!


De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!
Het team waarin jij komt te werken in Amersfoort  bestaat uit verschillende functies. Jij zal de enige zijn in deze rol, dus zelfstandig werken is belangrijk. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant zo optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

Het oranje team en jij
Zelfstandig werken en gedreven: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als verkoper de beste te worden, heb je:

 • Een sterke affiniteit hebt met techniek, door werkervaring of hobby, aangevuld met MBO werk- en/of denkniveau
 • 1 -3 jaar relevante werkervaring
 • Een servicegerichte instelling
 • Een hands- on mentaliteit

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als commercieel medewerker, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up to date blijven ontvang je bij Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.034,- en € 2.905,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Amersfoort ; Na je inwerkperiode zal dit naar Woudenberg zijn
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van verkoper in Amersfoort  een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Sander van Goch en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-41079459. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via