Regiomanager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Eindhoven - De Hurk
 • Vakgebied Management

Dit is de rol

Boels pitstop
Bij Boels Unitverhuur leveren wij tijdelijke werk- en verblijfruimtes aan de Bouw, Industrie, Overheden en Evenementen. Kwaliteit, snelheid en flexibiliteit zijn de belangrijkste speerpunten om voor modulaire oplossingen van Boels te kiezen.

 

Als regiomanager bij Boels Unitverhuur ben jij omzet- en resultaat verantwoordelijk voor meerdere filialen binnen de Benelux te Sittard, Houten, Heerenveen en Rumst (B). Dagelijks ben jij verantwoordelijk voor de directe operationele aansturing van deze filialen en is het jouw doel om ervoor te zorgen dat de teams maximaal presteren op veiligheid, kwaliteit en productiviteit. Jij geeft direct leiding aan onze (assistent) filiaalleiders In onze snel groeiende organisatie is het belangrijk om focus en structuur aan te brengen zodat overal dezelfde werkwijze wordt gehanteerd en deze blauwdruk gebruikt kan worden bij nieuw te openen vestigingen.

Naast de operationele vraagstukken ben jij als regiomanager ook verantwoordelijk voor het voeren van het HR beleid op jouw vestigingen en het opbouwen van de transport afdeling. Samen met jouw team richt jij je op het verbeteren van het inkoopbeleid en sluit jij regelmatig aan bij overleggen met leveranciers en maak jij overkoepelende afspraken voor de Benelux. Op de filialen zorg jij voor de implementatie en waarborging van het veiligheidsbeleid. Uiteraard ben jij ook P&L verantwoordelijk voor alle vestigingen binnen Boels Unitverhuur Benelux en werk jij nauw samen met de commerciële manager t.a.v. omzetvergroting en verbeteren van de klanttevredenheid.  


De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Jouw totale team van Boels unitverhuur Benelux bestaat uit ongeveer 40 medewerkers, hiervan heb jij 5 direct reports (op afstand) met wie jij dagelijks contact hebt. Je rapporteert aan de Managing Director. De lijnen zijn kort en door veel met elkaar te sparren en van elkaar te leren haal je het beste uit jezelf en het team.

Het oranje team en jij
Sluit onderstaand profiel bij jou aan, dan pas jij binnen ons oranje team in Sittard! Om daarnaast als regiomanager de beste te worden, heb je:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring, indien jij ervaring hebt in de verhuur is dit een pré;
 • Een ondernemende instelling, van nature ben jij een verbinder, positief en resultaatgericht;
 • Sterke communicatieve vaardigheden, je schakelt moeiteloos op diverse niveaus, van medewerkers in de filialen tot aan directieniveau;
 • Probleemoplossend vermogen, je analyseert, neemt procesmatig actie, en evalueert resultaat
 • Een hands-on mentaliteit in de aansturing van je team


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als regiomanager in Sittard, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 3.789,- en € 5.413,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • In deze rol krijg je de beschikking over een bedrijfsauto, laptop en smartphone
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van regiomanager bij Boels Unitverhuur in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Mascha Brouwers en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0641105212. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via