Hulpkracht filiaalmedewerker

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 4-20 uur
 • Opleidingsniveau LBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Apeldoorn - Zuid
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Boels pitstop

Ben jij op zoek naar een leuke en flexibele bijbaan als hulpkracht filiaalmedewerker bij Boels in Apeldoorn Zuid? Dan is dit wat je kunt verwachten van je werkdag;

 

Je gaat aan de slag achter de balie en staat onze klanten te woord. Van vragen over hoogwerkers tot bermmaaiers, jij geeft hen het beste advies zodat zij hun klussen kunnen klaren. Naast klanten helpen, zorg je ervoor dat je in het systeem bij houdt welke spullen worden verhuurd en terug gebracht en stel je contracten op.
 

In de Boels vestiging in Apeldoorn Zuid heb je als hulpkracht filiaalmedewerker veel afwisseling. Naast de baliewerkzaamheden zet je de machines die verhuurd zijn klaar om opgehaald te worden en helpt bij het laden en lossen van de auto’s. De machines die terug gebracht worden moeten gecontroleerd worden. Check jij ze even zodat ze weer opnieuw verhuurd kunnen worden? 

 

De Boels familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! De vestiging in Apeldoorn Zuid bestaat uit een divers team van 6 collega's die alles op alles zetten om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je komt terecht tussen eerlijke en oprechte collega's die jou graag alles leren over de machines.

 

Het oranje team en jij

Heb je misschien al een bijbaan gehad in de supermarkt, horeca of Retail en ben je op zoek naar wat anders? Of spreken deze werkzaamheden jou enorm aan? Dan is deze flexibele bijbaan als hulpkracht filiaalmedewerker bij Boels in Apeldoorn Zuide een geschikte functie voor jou! Daarnaast:

 • Je bent op zaterdagochtend van 8.00 uur tot 13.30 uur en in overleg een aantal uur doordeweeks beschikbaar;
 • Je wilt in de vakanties extra werken;

 

Je krijgt een heleBoels

 • Een uurloon hoger dan het minimumloon;

Leeftijd

Uurloon -Exclusief

Uurloon - Inclusief

16

4,01

4,66

17

5,07

5,90

18

6,08

7,05

19

8,11

9,41

20

10,14

11,76

21

10,67

12,42

*Uurloon inclusief vakantiegeld en verlofdagen

 • Reiskosten vergoeding naar Apeldoorn Zuid;
 • Speciale Boels-kortingen op kleding, gadgets en andere elektronica, een voordelige ziektekostenverzekering en huren met forse personeelskorting;
 • Uitstekende doorgroeimogelijkheden.

 

Boelseye!

Is deze flexibele bijbaan als hulpkracht filiaalmedewerker bij Boels in in Apeldoorn Zuid een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Heb je vragen? Mijn naam is Francine McKay, stuur mij een WhatsAppje op 0639 111 121, dan help ik je graag verder.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via