Flexibele bijbaan als verkoper

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Ridderkerk
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Boels pitstop

Ben jij op zoek naar een uitdagende bijbaan in Ridderkerk? Als verkoper bij Boels ben je in de hele vestiging te vinden. Je gaat aan de slag achter de balie waar je klanten te woord staat en hen het beste verhuuradvies geeft. Wij leren je onze machines kennen, van diamantboor tot schaarhoogwerkers en jij verhuurd ze allemaal. Je stelt verhuurcontracten op tussen de klant en Boels en zorgt ervoor dat alle machines op tijd klaar staan om opgehaald te worden. Worden ze na de klant toe gebracht? Dan help je jouw collega’s met het laden en lossen van de auto’s en wie weet rij je zelf ook eens mee.


Wanneer de machines worden terug gebracht naar de vestiging in Ridderkerk, dan neem jij ze in ontvangst. Je controleert de machines of ze nog goed werken en maakt ze klaar om opnieuw verhuurd te worden. Deze bijbaan bij Boels klinkt toch als de perfecte functie voor jou?

 

De Boels familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 Vestigingen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Het team in Ridderkerk bestaat uit 11 sympatie collega's die voor elkaar klaar staan en er alles aan doen om de klant te voorzien van de beste verhuur materialen.

 

Het oranje team en jij

Ben je geïnteresseerd in techniek? Vind je het enorm leuk om klanten van dienst te kunnen zijn? Dat maakt jou geschikt voor deze flexibele bijbaan als verkoper bij Boels in Ridderkerk. Daarnaast:

 • Ben je op zaterdagochtend (van 8.00 tot 12.30 uur) en in overleg een aantal uur door de weeks beschikbaar;
 • Wil je in de vakanties extra werken;
 • heb je een rijbewijs B (niet noodzakelijk).

 

Je krijgt een heleBoels

Tijdens je inwerkperiode leer je onze producten en ons administratieve systeem perfect kennen. Ook volg je tussendoor trainingen: is vorkheftruck rijden iets voor jou? Verder mag je van deze bijbaan als verkoper verwachten:

 • een uurloon hoger dan het minimum;

  Leeftijd

  Uurloon 

  All-in uurloon*

  18 jaar

  €5,89

  €6,96

  19 jaar

  €7,97

  €9,28

  20 jaar

  €9,96

  €11,59

  21 jaar of ouder

  €10,67

  €12,42

  *Uurloon inclusief vakantiegeld en verlofdagen
   

 • een reiskostenvergoeding naar Ridderkerk;
 • speciale Boels-kortingen op kleding, gadgets en andere elektronica, een voordelige ziektekostenverzekering en huren met forse personeelskorting;
 • uitstekende doorgroeimogelijkheden.

 

Boelseye!

Is deze flexibele bijbaan als verkoper in Ridderkerk een schot in de roos? Solliciteer direct via de button dan nodigen wij jou graag uit voor een gesprek en een rondleiding. Toch nog een vraag? Mijn naam is Nina Borghoms en ik geef graag antwoord via WhatsApp: 06 11 38 80 71. Hoor ik snel van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via