Filiaalmanager

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Leeuwarden
 • Vakgebied Management

Dit is de rol

Boels pitstop
Als filiaalmanager ben jij omzet- en resultaat verantwoordelijk. Hierin is het jouw doel om ervoor te zorgen dat het team dusdanig wordt opgebouwd dat zij efficiënt en doelgericht te werk kunnen gaan. Dit betekent dat jij verantwoordelijk bent voor de commerciële en operationele vraagstukken en dat jij dagelijks ondersteuning biedt aan jouw team.

Als ervaren leidinggevende heb jij als doel om jouw team en de vestiging verder te ontwikkelen en uit te bouwen. Om dit te bereiken onderneem én initieer jij diverse commerciële activiteiten in de regio. Als filiaalmanager te Friesland ga jij enthousiast en voortvarend te werk en neem jij jouw team hierin mee. In deze functie is er veel ruimte voor eigen inbreng binnen een organisatie met een slagvaardige open cultuur waardoor beslissingen snel genomen kunnen worden. Ondernemerschap en een commerciële drive spreken voor jou voor zich.

De regio waarin jij komt te werken is een potentieel gebied die wij door een uitdagende ontwikkeling in ons operating model beter kunnen bedienen. Eén van deze uitdagingen is het bewerkstelligen van groei van jouw vestiging en dus ook binnen jouw team. Daarnaast zie jij kansen op het gebied van klant- & marktuitbreiding. Als filiaalmanager geef jij leiding aan dit TEAM, wordt je onderdeel van het MT van de regio en rapporteer je aan de regiomanager. Plezier, samen en resultaatgerichtheid zijn kernwoorden in dit enthousiaste TEAM. De lijnen zijn kort en door veel met jouw collega filiaalmanagers te sparren en te schakelen blijf je van elkaar leren en haal je het beste uit jezelf en het TEAM!

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels
één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Als filiaalmanager kom jij ons versterken, jij maakt onderdeel uit van het team Noord waarin jij samenwerkt met jouw collega filiaalmanagers. Je rapporteert in deze rol aan de areamanager. Jouw totale team op het filiaal Friesland bestaat uit 7 medewerkers. Jouw team staat voor kwaliteit maar vind het ook belangrijk dat jij de nodige humor meeneemt!


Het oranje team en jij
Sluit onderstaand profiel bij jou aan, dan pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als filiaalmanager de beste te worden, heb je:

 • HBO werk- en/of denkniveau;
 • Leidinggevende en commerciële capaciteiten, indien jij ervaring hebt in een bouwmarkt, de technische- en / of verhuur branche is dit een pré;
 • Een gedreven instelling, van nature ben jij een verbinder en heb jij geen moeite met het nemen van beslissingen;
 • Communicatieve vaardigheden; je schakelt makkelijk tussen verschillende lagen binnen onze organisatie en bij de klant, verder stuur jij jouw team makkelijk bij en vanuit jouw coachende vaardigheden haal jij het beste in hen naar boven;
 • Een hands- on mentaliteit, ben jij 40 uur per week beschikbaar en is het een pré als jij de Friese taal machtig bent.


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als filiaalmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.623,- en € 3.747,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling;
 • Reiskostenvergoeding voor het woon-werk verkeer naar Leeuwarden;
 • 28 verlofdagen per jaar en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen;
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van filiaalmanager in Leeuwarden een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Mascha Brouwers en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0641105212. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via