Verkoper

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Maastricht
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Boels pitstop

Dit kun je als verkoper verwachten op een werkdag: ’s ochtends start je samen met je collega’s het filiaal in Maastricht op. De hele dag lopen er klanten binnen die graag jouw advies willen over de machines die zij nodig hebben. Dit kan variëren van een graafmachine tot boormachine. Dit is een heel druk filiaal met veel klanten die je van advies gaat voorzien. De telefoon rinkelt met een nieuwe bestelling en ook je inbox raakt voller met bestellingen van nieuwe en bestaande klanten. Jij maakt de afspraken met de klant en vervolgens zorg je voor een correcte afhandeling van alle administratie die bij het verhuren nodig is.

Zo komt een klant in jouw vestiging binnenlopen. Deze heeft een graafmachine gehuurd en komt hem terugbrengen. Jij controleert de graafmachine en zorgt voor de correcte afhandeling van het huurcontract. Als verkoper zorg je ervoor dat de klant niet al te lang hoeft te wachten en dat deze snel weer verder kan.

Uiteraard denk jij in het belang van de klant. Dit betekent dat je goed luistert naar de wensen van de klant en hier goed op kan inspelen. Verder ben je van A tot Z verantwoordelijk dat alles perfect wordt geregeld. Natuurlijk laat jij nooit de kans voorbijgaan om de klant uit te leggen welke extra machines hun project ten goede kunnen komen. De dag biedt veel afwisseling, want je bent mailtjes en telefoontjes aan het beantwoorden en je stelt offertes op . Samen met je collega’s zorg je ervoor dat het filiaal te Maastricht een nette uitstaling heeft.

Je houdt ervan problemen op te lossen en onze klanten blij te maken! Kortom; als verkoper te Maastricht heb jij een veelzijdige én afwisselende functie waarin jij je geen dag hoeft te vervelen!

Het filiaal in Maastricht is gespecialiseerd in reiniging (denk aan schrobzuigmachines, tapijtreinigers en stoomreinigers enz.)en tekstkarren (elektronische informatieborden). Deze vestiging ligt dichtbij A2 en A79 aan de noordkant van Maastricht.

 

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! Het gezellige team achter de balie waarin jij komt te werken te Maastricht bestaat uit 4 andere verkopers. De reden dat we een nieuwe verkoper nodig hebben, is dat de laatste persoon in die functie is gepromoveerd. Leuk, toch? Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Ze werken in een informele setting, waarbij elkaar ondersteunen voorop staat. Zij BBQ-en samen met hun families en genieten ook van het gezellig socialiseren met elkaar. Klinkt gezellig toch!

 

Het oranje team en jij

‘Je bent een kei in het adviseren van de klant’ & ‘Je bent een betrouwbare teamspeler’: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team in Maastricht. Om daarnaast ook als verkoper de beste te worden, heb je:

Een MBO werk- en/of denkniveau

 • 1 -3 jaar relevante face-to-face klantenservice werkervaring met de nadruk op de verkoop.
 • Ervaring met Word en Excel
 • Een servicegerichte instelling en ben je altijd behulpzaam naar je klanten en collega’s
 • Een hands- on mentaliteit
 • Een beschikbaarheid van 24 t/m 40 uren per week

 

Je krijgt een heleBoels

Als je bij ons komt werken als verkoper, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up to date blijven ontvang je bij Boels:

 • Een maandelijkse salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.034 en € 2.905 bruto + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen en de mogelijkheid om max 5 dagen bij te kopen
 • Reiskostenvergoeding richting Maastricht
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Boelseye!

Is deze vacature van verkoper in Maastricht een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een specifieke vraag? Mijn naam is Francine en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0639 111 121. Hoor ik wat snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via