Eerste monteur

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Hoevelaken, De Beek 16
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Boels pitstop
Onze afdeling Traffic in Hoevelaken is op zoek naar een eerste monteur. Boels Traffic is specialist in het verhuren van mobiele informatie voorzieningen bij onder andere wegwerkzaamheden. Bijvoorbeeld in de vorm van een tekstkar of een led scherm. Buiten bewegwijzering voor snelwegen, wordt deze dienst ook toegepast op evenementen of festivals. Het belangrijkste doel op deze afdeling is het informeren van de automobilist. Daarnaast dienen de mobiele tekstkarren ook voor reclame of andere belangrijke informatie.

 

In de rol van eerste monteur ga je aan de slag als het aansturend lid van het team. Hierin houdt je je dus bezig met zowel monteurs taken, als de leidinggevende taken. Op de werkplaats in Hoevelaken krijg je te maken met hydrauliek, elektronica en pneumatiek. Mocht je niet de kennis hebben van alle drie de onderdelen, dan leren wij jou dit graag bij. Als aansturend lid van het team krijg jij de verantwoordelijkheid om de administratie bij te houden, inkoop orders uit te zetten, auto’s aan te melden voor de keuring en de planning en aansturing van het team. 

 

Wanneer je aan de slag gaat als eerste montuer in Hoevelaken, dien je ook mee te draaien met de storingsdiensten. Je zult één nacht per week en eens in de vier weken een weekend stand-by dienst draaien. Soms zijn deze storingen telefonisch op te lossen, dan kun je op je bank blijven zitten. Maar ook kan het voorkomen dat je hiervoor naar de klant toe moet.


De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Jij komt te werken in Hoevelaken binnen een team dat bestaat uit enthousiaste collega’s. Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Klinkt gezellig toch!

Het oranje team en jij
Rijbewijs B en flexibel; jij hebt/bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als monteur de beste te worden, heb je:

 • Een relevante technische opleiding afgerond; Minimaal MBO
 • Technisch een brede bagage: je hebt gevoel voor auto techniek én een basiskennis elektrotechniek en je bent in staat om snel elektrische storingen op te lossen met behulp van info uit bedieningspanelen, motorsturingen en elektrische schema’s
 • Kwaliteit hoog in het vaandel hebt staan
 • Een hands- on mentaliteit, storingsdienst is geen probleem!


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als eerste monteur, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 3.400,- en € 4.000,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Hoevelaken
 • Naast interne trainingen, biedt Boels jou de mogelijkheid om een erkende MBO opleiding te volgen
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Boelseye!
Is deze vacature van eerste monteur in Hoevelaken een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Sarina van den Ancker en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-18414812. Hoor ik snel wat van je?

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via