Hulpkracht filiaalmedewerker

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 4-20 uur
 • Opleidingsniveau LBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Almelo (1B)
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Boels Pitstop

In deze flexibele bijbaan als Hulpkracht filiaalmedewerker bij Boels in Almelo ben je de hele dag in de weer met verschillende werkzaamheden. Je gaat aan de slag achter de balie waar je klanten te woord staat en hen helpt met vragen. Daarnaast geef jij de klanten natuurlijk het beste klusadvies. Je stelt vervolgens huurcontracten op en houdt de administratie bij van de in- en uitgaven van machines en materialen. Naast dat je achter de balie klanten helpt, zorg jij er ook voor dat alle machines klaar staan om opgehaald te worden en help je bij het laden en lossen van de auto’s. Lijkt het je leuk om een keer mee te gaan naar de klant om de machines te leveren of een kijkje te nemen achter de schermen bij het repareren van machines en het verhelpen van storingen? Geen probleem!

Als verkoper bij Boels in Almelo zorg jij samen met het geweldige team ervoor dat Boels en onze machines goed voor de dag komen. Uiteindelijk doen we het met z'n allen samen en is het motto op dit filiaal: “work hard, play hard”.

 

De Boels-Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

 

Het oranje team en jij

Goed met mensen om kunnen gaan. Echt willen helpen. Misschien heb je in de horeca of retail gewerkt of interesse in techniek? Dat maakt je geschikt voor deze flexibele bijbaan als Hulpkracht filiaalmedewerker bij Boels in Almelo. Daarnaast:

 

 • Je bent op zaterdagochtend (van 8.00 uur tot 13.30 uur) en in overleg een aantal uur doordeweeks beschikbaar;
 • Je wilt in de vakanties extra werken;
 • Je bent vriendelijk, flexibel en houd van een beetje dynamiek en afwisseling;

 

Je krijgt een heleBoels

Tijdens je inwerkperiode leer je onze producten en ons administratieve systeem perfect kennen. Ook volg je tussendoor trainingen: is vorkheftruck rijden iets voor jou? Verder mag je in deze bijbaan verwachten:

 • een uurloon hoger dan het minimum;

  Leeftijd

  Uurloon -Exclusief

  Uurloon - Inclusief

  16

  4,01

  4,66

  17

  5,07

  5,90

  18

  6,08

  7,05

  19

  8,11

  9,41

  20

  10,14

  11,76

  21

  10,67

  12,42

  *Uurloon inclusief vakantiegeld en verlofdagen

 • een reiskostenvergoeding naar Almelo;
 • speciale Boels-kortingen op kleding, gadgets en andere elektronica, een voordelige ziektekostenverzekering en huren met forse personeelskorting;
 • uitstekende doorgroeimogelijkheden als je wilt, bijvoorbeeld tot (assistent)filiaalmanager;
 • 25 verlofdagen bij een fulltime dienstverband, op te bouwen naar 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen).

 

Boelseye!

Is deze flexibele bijbaan als Hulpkracht filiaalmedewerker bij Boels in Almelo een schot in de roos? Solliciteer direct via de button dan nodigen wij jou graag uit voor een gesprek en een rondleiding. Toch nog een vraag? Mijn naam is Francine McKay en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0639 111 121. Hoor ik snel van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via