Chauffeur

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Hengelo
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Boels pitstop
Maar laat ik je nu even meenemen in een dag van een driver bij Boels. Om 7:00u start jouw dag met een kopje koffie met je collega’s. Omdat je je vrachtwagen de avond van tevoren al gereed hebt gemaakt, kun je hierna direct de weg op naar je eerste klant. Eenmaal aangekomen heeft de klant geen goed idee over het gebruik van de machine. Met jouw communicatieve vaardigheden weet jij de klant te informeren over het gebruik. Je regelt de administratieve afhandeling en gaat snel weer door. Omdat jij ritten door heel de regio Twente en Achterhoek rijdt, moet je soms wat van hot naar her. Maar jij zit graag op de weg, dus dat is geen probleem!

 

Omdat dit team nog heel nieuw is en aan het begin staat van grote veranderingen, zoeken wij iemand die een flexibele mindset heeft. Je denkt mee, werkt graag samen en kan tegen veranderingen. In deze rol als Chauffeur, werkt je eens per zoveel weken ook op een zaterdag.

 

Ben jij parttime beschikbaar, maar wel de persoon voor deze rol? Geen probleem, wij komen ook dan graag met je in contact.

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Het team waarin jij komt te werken in Hengelo bestaat uit verschillende functies. Iedereen zijn eigen kwaliteit (o.a. techniek en sales) zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

 

Het team van chauffeurs in de regio Twente & Achterhoek heeftveel onderling contact met elkaar. Gedurende de werkdag heb je regelmatig contact met de planning. Zo blijf je optimaal op de hoogte van de wijzigingen in jouw ritten. Vanzelfsprekend spreek je ook regelmatig je collega’s die werkzaam zijn in de  vestigingen in de regio.

Het oranje team en jij
Servicegericht en flexibel: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast ook als driver de beste te worden, heb je:

 • 1 -3 jaar relevante rijervaring hebt als chauffeur
 • Een rijbewijs CE
 • Een sterke affiniteit met techniek, door werkervaring of hobby’s. De kennis kunnen we je bij leren
 • Een hands- on mentaliteit


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als driver, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 1.850,- en € 2.750,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Hengelo
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Boelseye!
Is deze vacature van driver in Hengelo een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Sarina van den Ancker en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-18414812. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via