Stagiair Fleet Inventory

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Student
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied Staf

Dit is de rol

Boels Pitstop

Binnen het Boels team van Fleet Inventory in Sittard zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair die ons gaat ondersteunen bij procesverbeteringen. Team Fleet Inventory is verantwoordelijk voor het in kaart brengen en verbeteren van de diverse processen. Je gaat je bezig houden met het maken van analyses, vergelijkingen en rapportages om zo zorg te dragen dat we het maximale uit onze verhuurvloot kunnen halen.

Het team in Sittard is verantwoordelijk voor ons interne systeem waarin het complete verhuur assortiment van Boels wordt beheerd, onderhouden en continue wordt bijgewerkt. Doorlopend wordt ons artikelbestand gecontroleerd en aangepast. Het team zorgt ervoor dat het bestand actueel blijft door middel van het aansturen van de inventarisatie binnen de gehele operatie. Tevens is het team een belangrijke spil in de integratie van overgenomen organisaties, waarbij het team zorg draagt voor een vlekkeloze overgang van de verhuurvloot naar het Boels ERP systeem.

Door de grote digitaliseringsslag binnen Boels wordt Product Information Management (PIM) een steeds belangrijker thema voor de komende jaren. Het maken van de analyses is een eerste stap om te komen tot een overzichtelijke productboom. De structuur en vindbaarheid van informatie is een belangrijk onderdeel in het beter toegankelijk maken van systemen voor zowel medewerker als klant.

Als stagiair ga je een actieve bijdrage leveren aan het maken van analyses en het verbeteren van de productboom samen met jouw collega’s om uiteindelijk te komen tot een adviesrapport.

 

De Boels familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 Vestigingen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Je gaat stagelopen in een team van negen gedreven collega’s. Binnen het team wordt er gewerkt in een project team en collega’s die het operationele werk verrichten. Als stagiair Fleet Inventory sluit jij aan bij onze project groep. Je komt terecht in een warm en hecht team waar op z’n tijd ook plek is voor humor.

 

Het oranje team en jij

 • Je volgt een HBO opleiding Commerciële economie, International Business, Sales, bedrijfskunde, Supply Chain Management of vergelijkbaar;
 • Je beschikt over goede commerciële vaardigheden en analytisch ingesteld;
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je stage start in februari en duurt minimaal 5 maanden.

 

Je krijgt een heleBoels 

Als je ons team komt versterken als stagiair Fleet Inventory dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 •  Een passende stagevergoeding;

Stagevergoeding bruto per maand voor minimaal 4 dagen per week van 8 uur per dag*

1e en 2e leerjaar van de opleiding                                                €200,-

3e leerjaar van de opleiding                                                          €250,-

Vanaf het 4e leerjaar van de opleiding                                       €300,-

*5 dagen is dezelfde vergoeding, 2 dagen is de helft en 1 dag is één vierde deel

 

 • Reiskostenvergoeding richting Sittard;
 • Mogelijkheid om vanuit thuis te werken.

 

Boelseye!

Is deze vacature van stagiair Fleet Inventory in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Nina Borghoms en ik geef graag antwoord via WhatsApp: 06 11 388 071. Hoor ik snel wat van je?

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via