Filiaalmanager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Duiven
 • Vakgebied Management

Dit is de rol

Boels pitstop
Als filiaalmanager ben jij omzet- en resultaat verantwoordelijk voor onze twee filialen te Duiven en Arnhem. Hierin is het jouw doel om ervoor te zorgen dat de teams op deze filialen dusdanig worden opgebouwd dat zij efficiënt en doelgericht te werk kunnen gaan. Dit betekent dat jij verantwoordelijk bent voor de commerciële en operationele vraagstukken en dat jij dagelijks ondersteuning biedt aan jouw teams op locatie én op afstand!

Als ervaren leidinggevende heb jij als doel om jouw team en de vestigingen verder te ontwikkelen en uit te bouwen. Om dit te bereiken onderneem én initieer jij diverse commerciële activiteiten in de regio. Als filiaalmanager te Duiven en Arnhem ga jij enthousiast en voortvarend te werk en neem jij jouw team hierin mee. Jouw totale team bestaat uit 20 personen verdeeld over Arnhem (4) en Duiven (16). Als filiaalmanager heb jij een functie waarin veel ruimte is voor eigen inbreng binnen een organisatie met een slagvaardige open cultuur waardoor beslissingen snel genomen kunnen worden. Ondernemerschap en een commerciële drive spreken voor jou voor zich.

De regio waarin jij komt te werken is een gebied met veel potentieel die wij door een uitdagende ontwikkeling in ons operational model beter kunnen bedienen. Eén van deze uitdagingen is het bewerkstelligen van groei van jouw vestigingen en dus ook binnen jouw team. Daarnaast zie jij kansen op het gebied van klant- & marktuitbreiding. Als filiaalmanager geef jij leiding aan dit TEAM, wordt je onderdeel van het MT van de regio en rapporteer je aan de regiomanager. Plezier, samen en resultaatgerichtheid zijn kernwoorden in deze TEAMS. De lijnen zijn kort en door veel met jouw collega filiaalmanagers te sparren en te schakelen blijf je van elkaar leren en haal je het beste uit jezelf en het TEAM!

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie.

Het oranje team en jij
Sluit onderstaand profiel bij jou aan, dan pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als filiaalmanager de beste te worden, heb je:

 • HBO werk- en/of denkniveau;
 • Leidinggevende en commerciële capaciteiten, indien jij ervaring hebt in een bouwmarkt, de technische- en / of verhuur branche is dit een pré;
 • Een gedreven instelling, van nature ben jij een verbinder en heb jij geen moeite met het nemen van beslissingen;
 • Communicatieve vaardigheden; je schakelt makkelijk tussen verschillende lagen binnen onze organisatie en bij de klant, verder stuur jij jouw team makkelijk bij en vanuit jouw coachende vaardigheden haal jij het beste in hen naar boven;
 • Een hands- on mentaliteit en ben jij tussen de 32 en 40 uur per week beschikbaar.


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als filiaalmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 3.243,- en € 4.633,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • Reiskostenvergoeding voor het woon-werk verkeer naar Duiven;
 • 28 verlofdagen per jaar en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van filiaalmanager in Duiven en Arnhem een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Mascha Brouwers en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0641105212. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via