Montagemedewerker

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Bochum; Baulog NRW Nord
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Boels pitstop
As montagemedewerker kom jij te werk op de afdeling Unitverhuur in Sittard. Bij Unitverhuur leveren wij op maat gemaakte oplossingen voor opdrachtgevers in heel Nederland binnen, onder andere, de bouw & installatie, industrie, events, onderwijs en zorg. Met onze modulaire units is geen huisvestingsvraagstuk ons te moeilijk en voorzien wij elke opdrachtgever van een passende tijdelijke oplossing. Snelheid, flexibiliteit, kwaliteit en maatwerk zijn hierin de belangrijkste speerpunten om voor units van Boels te kiezen. Zo voorzien wij onze klanten binnen “no time” van flexibele kantoorruimten, schaftruimten, omkleedruimten, vergaderruimten, doucheruimtes en sanitair ruimten inclusief alle benodigde inventaris die daarbij horen. Boels is een A- merk, onze units zijn van hoogwaardige kwaliteit. 

Als montagemedewerker maak jij deel uit van het productieteam in Sittard die dagelijks de units op maat maken op basis van de wens van de klant. Voor jou betekent dit dat jij wanden van de units monteert & demonteert en deuren inhangt volgens de tekening die jij krijgt aangeleverd door jouw collega’s. Naast de montagemedewerker werkzaamheden draag jij ook jouw steentje bij aan de herstelwerkzaamheden aan de unit op het moment dat dit nodig is. Verder ben jij, samen met jouw collega’s, bezig met de opbouw & ombouw van de units. Natuurlijk rust jij niet als alles klopt volgens de tekening en de unit klaar is om naar de klant vervoerd te worden!


De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

 

Je krijgt een heleBoels
Als je ons komt versterken als montagemedewerker in Sittard, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.034,- en € 2.905,- bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting sittard
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Het Oranje team en jij
'Stressbesteding en flexibel'; jij hebt/bent het en dus pas je binnen ons oranje team in sittard. Boels zoekt zowel parttime als fulltime medewerkers. Om daarnaast ook als montagemedewerker de beste te worden, heb je:

 • Technische inzicht/vaardigheden door middel van een opleiding of relevante werkervaring
 • 1-3 jaar relevante werkervaring als bijvoorbeeld stand-bouwer, timmerman, klusjesman of vergelijkbaar
 • Een flexibele en klantgerichte houding en je werkt graag samen in een team
 • Geen probleem met fysiek zwaar werk

 

Boelseye!

Is deze vacature van montagemedewerker bij Univerhuur in Sittard in   een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Mike Vugts en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0638190944.  Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via