Teamleider Productie

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO+
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 116
 • Vakgebied Magazijn

Dit is de rol

Boels pitstop
De laatste jaren zijn de warehouseprocessen van Boels veranderd. Het bedrijf is enorm gegroeid waardoor de informatiebehoefte is toegenomen. Het magazijn is niet meer enkel verantwoordelijk voor de distributie van machines maar heeft ook een toegevoegde waarde in het kader van logistiek, transport en opslag.  Om deze redenen zijn we dan ook op zoek naar een Teamleider Productie. Wat ga jij doen? Je bewaakt de productiviteit, doorlooptijd en kwaliteit van de werkzaamheden. Dit ode je door middel van het motiveren, begeleiden en goed instrueren van je medewerkers en door middel van (nieuwe) procedures, KPI’s en/of richtlijnen. Jij bent verantwoordelijk voor de algemene orde en netheid binnen de productie afdeling en controleert en beheert dit ook doormiddel van toolboxmeetings en werkplekinspecties. Je signaleert knelpunten binnen de huidige processen en je bent in staat om verbeteringen aan te dragen en te implementeren. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor een team van ongeveer 13 personen.

 

Als Teamleider Productie ben je, vanuit Sittard, verantwoordelijk voor warehouse processen richting de 550 eigen filialen alsook de 3000 DIY locaties. Je werkt nauw samen met diverse afdelingen binnen Boels, waaronder Procurement, Inventory, Technical Support, Operatiations Support, Used Equipment en Finance.

 

De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit 18 enthousiaste collega’s.

Het oranje team en jij

Proactief, resultaatgericht, stressbestendig: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Teamleider Productie de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau, verkregen middels een opleiding in bedrijfskundige/logistieke richting;
 • Je beschikt over 2-4 jaar werkervaring in een leidinggevende functie. Het is een pré als je ervaring hebt in een productie gedreven omgeving;
 • Het zou mooi zijn als je kennis meebrengt op het gebied van modellen en/of kwaliteitssystemen zoals PDCA, Lean Six Sigma, 5S. Echter kunnen wij jou dit ook leren!;
 • Analytisch vermogen omdat jij de gegevens uit verschillende systemen beheert en analyseert. Denk hierbij aan SAP, TOPdesk en/of Qliksense;
 • Bezit van een VCA-basis en heftruckcertificaat is een pré.

 

Je krijgt een heleBoels
Als je ons komt versterken als Teamleider Productie, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.383,- en € 3.404,- bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard en wanneer je gedeeltelijk thuiswerkt, ontvang je daar een aangepaste vergoeding voor.
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!

Is deze vacature van Teamleider Productie in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Marielle en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-28757591. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via