Category Manager Indirect Procurement

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32-40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied Commercieel

Dit is de rol

Wat ga je doen?
Als Category Manager Indirect Procurement ben je verantwoordelijk voor het Procurement proces binnen een aantal nader te bepalen categorieën. Daarbij kun je denken aan Transport, HR, Marketing of Facilitaire zaken. Op basis van je ervaring en kennis, krijg je de verantwoordelijkheid over enkele categorieën, waarin jij de kennisdrager bent of wordt. Binnen Boels is de afdeling Indirect Procurement nog relatief jong, dus er zijn mogelijkheden genoeg om jezelf en de afdeling in Sittard naar een hoger niveau te tillen!

Elke week zal anders zijn, je zult je bezig houden met inkoopvraagstukken op tactisch en strategisch niveau. Denk hierbij aan de vernieuwing van alle printers voor Boels, niet alleen in Sittard maar in alle Boels landen, in de ochtend en diezelfde  middag koop je een management training voor alle managers in. In de verschillende projectgroepen beheer jij het Procurement proces en adviseert de stakeholders. Men gaat uit van jouw expertise en kundigheid, deze druk is jou dus ook niet onbekend.

Binnen je functie krijg je te maken met interne en externe stakeholders. Je bent, als Category Manager, in staat om verschillende rollen aan te nemen, gedurende het proces. Ook ben je in staat om een goed onderbouwd advies te geven aan de interne projectgroep. Afhankelijk van de TCO kan dit een advies zijn aan een lokale manager, maar ook een advies uitbrengen op Strategic Board niveau is voor jou geen probleem.

Je bent een echte onderhandelaar die het allerbeste resultaat voor Boels nastreeft. Je spreekt samen met de projectgroep rollen en verantwoorlijkheden af en gaat met een plan de onderhandeling in. Daarbij heb jij de lead!
De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!
Het oranje team in Sittard is opbouwend. Je hebt dus nog alle mogelijkheden om richting te geven aan je eigen categorieën. Je rapporteert aan de Manager Fleet Investments and Procurement.
Jouw profiel

Procesmatig en conceptueel denkvermogen; jij hebt het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Category Manager de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Een HBO werk- en denk niveau;
 • Ervaring binnen het inkoop vak. Inkoopterminologie en frameworks zijn jou bekend;
 • Je besluitvorming richt zich op Total Cost of Ownership. Waar het gaat om het inkoopbeleid heb je een helikopterview. Je weet het duidelijke verschil tussen inkoop en Procurement en handelt hier ook naar;
 • Je bent breed georiënteerd en kunt je gemakkelijk tussen categorieën verplaatsen;
 • Je bent in staat om verschillende rollen, tijdens verschillende fases in het proces aan te nemen.

Wat we bieden
Als je ons komt versterken als Category Manager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 3.243,- en €4.633,- bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) en een aantrekkelijke bonusregeling;
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen);
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard en wanneer je gedeeltelijk thuiswerkt, ontvang je daar een aangepaste vergoeding voor;
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Solliciteren!

Is deze vacature van Category Manager in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag?  Mijn naam is Nina en ik geef graag antwoord, telefonisch of via WhatsApp op +31(0)6 1138 8071. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via