Telecom Support Medewerker

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau MBO+
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Philipsterrein
 • Vakgebied IT

Dit is de rol

Boels pitstop
Boels groeit. Er komen steeds meer locaties, collega’s, laptops en telefoons bij. Dit zorgt voor meer beheer op onze Telecom afdeling. Jij draagt vanuit Sittard zorg voor de configuratie van alle telecom en netwerk apparatuur. Dit kan zijn ter vervanging en/of nieuwe locaties of werkplekken. Je bent verantwoordelijk voor het registreren, bewaken en afhandelen van ‘support calls’, zowel inzake de in gebruik zijnde applicaties alsmede storingen aan hardware of externe diensten. Wanneer er zoveel calls/mails/tickets binnenkomen, moeten er ook prioriteiten worden gesteld; dit kan jij als geen ander. Je bewaakt de voortgang de gemelde incidenten en wijzigingen die toegewezen zijn aan de telecom supportgroep.Dit maakt jou medeverantwoordelijk voor support binnen netwerk infrastructuur. Ook het testen van configuraties en telecom en netwerkapparatuur hoort bij jouw taken en verantwoordelijkheden.

 

De afdeling bestaat uit een eerstelijns helpdesk en een tweedelijns helpdesk. Jij houdt je bezig met de tweedelijns vragen en ondersteunt de eerstelijns helpdesk.Ook heb je veel contact met leveranciers. Zoals gezegd Boels groeit en ook het onboarden van nieuwe filialen en locaties hoort erbij. En dit alles doe je vanuit Sittard voor al onze locaties in heel Europa. Kortom jij beheert alle internet en telecom lijnen!

De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit een aantal enthousiaste collega’s in verschillende disciplines.

Het oranje team en jij

Klantvriendelijk, geduldig en probleemoplossend: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Telecom Supportmedewerker de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding informatica, MCSE/MCITP/CCNA of een vergelijkbare opleiding en/of beschikt over hbo werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal een aantal jaar ervaring in een soortgelijke functie waardoor je over aantoonbare kennis van- en ervaring op het gebied van telecom maar ook netwerken beschikt. Het heeft de voorkeur als je ook al ervaring hebt in een Call Center omgeving
 • Je hebt ervaring met telecom platformen, Unify systemen is een pre. Ook heb je kennis van netwerkprotocollen en LAN/WAN infrastructuren op basis van Cisco, HP en Fortinet apparatuur. Het is ook een pré als je ITIL gecertificeert bent
 • Je bent stressbestendig, initiatiefrijk en kan goed zelfstandig werken.
 • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. (Duits is een pré)

 

Je krijgt een heleBoels
Als je ons komt versterken als Telecom Supportmedewerker, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2,623,- en € 3.747,- bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard en wanneer je gedeeltelijk thuiswerkt, ontvang je daar een aangepaste vergoeding voor
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!

Is deze vacature van Telecom Supportmedewerker in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Marielle en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-28757591. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via