Technical Support Medewerker

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau MBO+
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 116
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Boels pitstop
Als Technical Support Medewerker ondersteun je de gehele operatie (vanuit Sittard) met vragen over het gebruik van al onze machines. Dit doe je d.m.v. een onderdelenplatform waar wij gebruik van maken; SmartEquip. Ook ben jij het interne aanspreekpunt wanneer er ‘iets’ is met een machine. Vanaf het moment dat een machine is aangekocht is deze afdeling verantwoordelijk voor een goed werkende machine. Jouw adviezen naar de operatie baseer je op de documentatie/tekeningen van de machines en de inhoud daarvan. Ook hou je je als Technical Support Medewerker bezig met het aanvragen van levertijden van orders, technische vragen en alle overige oplossingen m.b.t. onderdelen/reparaties van onze machines. Jij bent in deze functie vanuit Sittard primair contactpersoon voor al je collega’s in de operatie en jij bent de specialist en vraagbaak als het aankomt op SmartEquip en alles wat daarmee te maken heeft! In deze rol heb je dus veel contact met je interne collega’s vanuit de filialen van Boels, leveranciers en overige intern ondersteunende afdelingen.

 

De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit 6 enthousiaste collega’s. In dit team heeft iedereen zijn eigen verantwoordelijkheden maar is er ook een sterk team-gevoel. Voor iedereen is er dan ook een back up beschikbaar zodat je elkaar altijd uit de brand kan helpen bij drukte. Het SmartEquip team waar jij deel van zal uitmaken valt binnen de afdeling Technical Support.


Het oranje team en jij

Zelfstandig, procesmatig en klant/servicegericht: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Technical Support Medewerker de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Je bent in bezit van een MBO of HBO opleiding (bij voorkeur in een technische richting)
 • Je weet verbanden te leggen, bent oplossingsgericht en hebt affiniteit met techniek;
 • Je bent bereid om een stap extra te zetten om onze snel groeiende organisatie te blijven ontwikkelen.
 • Het is een pré als jer ervaring met SmartEquip hebt
 • Jij spreekt naast Nederlands ook Engels en/of Duits

 

Je krijgt een heleBoels
Als je ons komt versterken als Technical Support Medewerker, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.016,- en € 2.880,- bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard en wanneer je gedeeltelijk thuiswerkt, ontvang je daar een aangepaste vergoeding voor
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!

Is deze vacature van Technical Support Medewerker in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-28757591. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via