Medewerker Crediteurenadministratie

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau MBO+
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Philipsterrein
 • Vakgebied Finance

Dit is de rol

Wat ga je doen?

Door de integratie van een recent overgenomen bedrijf zoeken we een Medewerker Crediteurenadministratie ter uitbreiding van het team in Sittard. In deze rol zorg jij samen met jouw collega’s voor de juiste uitvoering van de crediteurenadministratie van al onze vestigingen in Europa. Je bent de vraagbaak voor je collega’s buiten de afdeling met betrekking tot de stand van zaken van het verwerken van facturen. Je boekt inkoopfacturen in, controleert of deze overeenkomen met de bestellingen in SAP en codeert de facturen. Ook ben je medeverantwoordelijk voor de tijdige betaling van facturen, het bijhouden van tussenrekeningen en ondersteun  je bij diverse administratieve taken inzake de maand- en jaarafsluiting.

Je bent als medewerker crediteurenadministratie dagelijks bezig met het stellen van prioriteiten in je werkzaamheden en bewaakt daarbij de balans tussen snelheid en kwaliteit. Je denkt actief mee hoe we onze processen steeds kunnen verbeteren om onze interne klant nog beter van dienst te zijn. Het betreft een ondersteunende rol, waarbij je zelfstandig je taken uitvoert. Dit doe je vanuit het hoofdkantoor in Sittard voor de gehele internationale Boels organisatie.
De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!
Het oranje team in Sittard  waar jij bij kan horen bestaat uit ongeveer 20 enthousiaste collega’s. Het zijn stuk voor stuk leuke collega’s die houden van hard werken, maar waar humor ook zeker niet vergeten wordt.

Jouw profiel

Leergierig, gedreven, servicegericht, procesmatig denken en analytisch: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Medewerker Crediteurenadministratie de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Een afgeronde MBO of HBO opleiding, bij voorkeur in de richting Bedrijfseconomie
 • Goede kennis van Office-programma’s; het is een pré als je ook al bekend bent met SAP
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, het is een pré als jij je goed verstaanbaar kan maken in het Duits
 • Uitstekende communicatievaardigheden en daarbij ben je tactvol, stressbestendig, accuraat en resultaatgericht
 • Een hands- on mentaliteit

Wat we bieden
Als je ons komt versterken als Medewerker Crediteurenadministratie, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.207,-  en € 3.153,- bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard en wanneer je gedeeltelijk thuiswerkt, ontvang je daar een aangepaste vergoeding voor
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Solliciteren

Is deze vacature van Medewerker Crediteurenadministratie in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord telefonisch of via WhatsApp op 06-4108 5663. Hoor ik snel wat van je? 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via