Manager Finance

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau WO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied Finance

Dit is de rol

Ben jij een ambitieuze professional die samen met ons de uitdaging aan wilt gaan de Finance afdeling klaar te stomen voor de beoogde groei van ons bedrijf in de komende jaren? Heb je, als Finance professional, ervaring met changemanagement en het project/program management voor het optimaliseren van processen? Dan bieden wij je een mooie functie die als opstap kan dienen voor je verdere (senior) finance management carrière binnen de Boels Rental Groep!

Wat ga je doen?

Boels is de afgelopen 40 jaar zeer succesvol gegroeid door autonome groei en door acquisities en dat zal zo blijven. Door de recente overname van Cramo (2020) hebben we wederom de omzet zien verdubbelen. Om deze voortdurende groei te ondersteunen, zijn we volop bezig met het verder centraliseren van onder andere de financiële functie binnen Boels en onder andere het verder ontwikkelen van het Shared Service Centre in Sittard en Helsinki. Een groot veranderproces waar we middenin zitten. Om klaar te zijn voor de toekomstige groei hebben we ambitieuze doelen gesteld die we vertaald hebben in meer dan 30 projecten binnen de gehele finance afdeling. Om grip en sturing te houden op deze projecten en ze inhoudelijk te ondersteunen wordt het jouw verantwoordelijkheid om binnen een periode van 2 jaar, een Project Management Office (PMO) Finance te implementeren, als start van je carrière binnen Boels.

Doelstellingen PMO:

 • Coördineren en Ondersteunen van de CFO, Group Finance, Shared Service Center en Business Control bij alle verander- en integratieprojecten binnen hun afdelingen;
 • Initiëren van projecten ten behoeve van het optimaliseren van de (financiële) processen onder verantwoordelijkheid van de lijnmanagers;
 • Afstemmen met de Finance lijnmanagers en IT in het functioneel specificeren van de verschillende applicaties en de door te voeren wijzigingen en aanpassingen die nodig zijn voor een efficiëntere werkwijze, anno 2022;
 • Rapporteren aan de Board over de projectvoortgang binnen Finance Boels / Cramo;
 • Eerste aanspreekpunt bij verandertrajecten binnen Finance en het onderhouden van contacten met de diverse interne- en externe stakeholders, nationaal en internationaal.

Het realiseren van de doelstellingen doe je niet alleen, maar samen met een team. Door jouw enthousiasme, overtuigingskracht en inhoudelijke kennis weet jij de in- en externe stakeholders alsook jouw team mee te nemen in de veranderingen. Jij zorgt ervoor dat het team de doelstellingen tijdig haalt. Het huidige team bestaat uit drie externe consultants. Jouw uitdaging wordt om het PMO vorm te geven en een team van ambitieuze finance professionals op te bouwen welke de tijdelijke consultants gaan vervangen.

De standplaats van deze positie is Sittard. Je bent onderdeel van het Finance Leadership Team en je rapporteert rechtstreeks aan de CFO.

Wat vragen we van je?

 • Opleiding op HBO/WO-niveau, bij voorkeur Bedrijfseconomie of Accountancy;
 • Aangevuld met minimaal 5 jaar relevante werkervaring; bijvoorbeeld als consultant of accountant;
 • Ervaring in een leidinggevende functie;
 • Ervaring met stakeholder management en “delivery through others”, bij voorkeur in een internationale omgeving;
 • Ervaring met het managen van complexe verandertrajecten, op basis van meetbare kengetallen, is een must.

Een assessment zal onderdeel uitmaken van het selectieproces, waarbij we vooral ook de basis willen leggen voor een loopbaan binnen de Boels Groep.

Wat we bieden

In deze rol kom je met alle facetten van finance in aanraking waardoor dit een mooie (eerste) stap is voor de ambitieuze finance professional die een hogere management positie ambieert. Binnen Boels kun je je kwalificeren voor het Leadership Program welke je verder voorbereidt op de volgende stappen binnen het management.

Solliciteren

Interesse? Solliciteer direct via de button. Heb je nog vragen? Neem contact op met Michelle Mallie via 06-4108 5663, telefonisch of via Whatsapp.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via